2777
2789

سلام من اگه درخواست مهمانیم تایید بشه و برای ثبت نام نرم

مشکلی پیش میاد؟

میتونم دانشگاه خودم بمونم 

از مهمانی پشیمون شدم

ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی مهمه 

اسی جانمممم

من میخوام برای ترم مهر. ماه انتقالی بگیرم

از محیط،دانشگاه فعلی ام اصلا خوشم نمیاد

چه مراحلی داره؟ بی زحمت میشه بهم توضیح بدید

از الان پیگیر باشم یا بمونم شهریور؟

و اینکه من شنیدم  دیگه انتقالی نمیشه گرفت

فقط ب عنوان مهمان میشه  رفت ی دانشگاه دیگه

این درسته؟

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جانمممممن میخوام برای ترم مهر. ماه انتقالی بگیرماز محیط،دانشگاه فعلی ام اصلا خوشم نمیادچه مراحلی ...

خیلی پروسه سختی داره و باید دلیل قانع کننده داشته باشی یه زمان مشخص شده داره از دانشگاه باید بپرسی 

یا از طریق کمیسیون موارد خاص اقدام کنی که این خیلی دردسر داره 

موافقت دانشگاه مبدا و مقصد رو میخوای 

خیلی پروسه سختی داره و باید دلیل قانع کننده داشته باشی یه زمان مشخص شده داره از دانشگاه باید بپرسی ی ...

ای بابا.

چه بد

ب نظر شما از کی پیگیر کارم باشم؟

شهریور دیره .درسته؟

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

همین الان از اموزش دانشگاه پرس و جو کن زمانش فکر کنم اردبهشت بود نمیدونم دقیق

نه گلم. برای ترم مهر. مهلتش شهریور ماهه