2777
2789
عنوان

چرا خرگوشا بد یمنن

172 بازدید | 21 پست

خودم می دونم خرافه س ولی خرافات هم یه ریشه دارن بالاخره

حداقل شش مورد از نزدیک دیدم و شنیدم که کلی اتفاق بد براشون افتاده و اینکه نه با فاصله با مدت خیلی کم بد از خرید و نگه داری 

چرت 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خرافات محض

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم دو بار هیچ اتفاقی برام نیفتاد

قدیم انگار برا این می‌گفتن که زمینو می‌کند ریشه درختا رو می‌جوید خشک می‌شدن

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

آره هر خرافه‌ای یه ریشه داره

و ریشه همه خرافات جهله

چطور ممکنه چیزی که خدا افریده شوم و بد باشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

خرافات تو هیچی ریشه ندارن حرف ی مشت بیسواده عزیزم...

خرگوشا عادت دارن زیر زمین زندگی کنن

و از ریشه درختا و گیاهان تغذیه میکنن

پس اطرافشان هر گیاهی باشه ب مرور خشک میشه

رو این حساب گفتن بد قدم و ... هستن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من اول به خرگوش داشتم بعد تنها بود جفتشو خریدم بعد بچه آوردند و کلی زایمان و ذوق و کلی درآمدم داشت خیلیم بهم اومد و خوش یوم بودش بعد فروختم دوباره سریع اتفاق یکی دوستام دوباره دوتا برام آورد پای اینقدر شانس داشتم توشون

آره هر خرافه‌ای یه ریشه دارهو ریشه همه خرافات جهلهچطور ممکنه چیزی که خدا افریده شوم و بد باشه

موافقم 

منظورم از ریشه تجربیاتی هست که پشتشه

به انرژی مثبت همه موجودات اعتقاد دارم عزیزم

ولی بعضی هاشون حتی از لحاظ علمی هم دارن ثابت میشن مثل صدای خس خسی که گربه درمیاره فرکانسی داره که برای قلب خیلی شفا دهنده است

از این بابت پرسیدم سوالم رو☺️✨