2777
2789

سلام مرسی که اومدی❤️

من چیکار کنم که اول درس خوندنمو شروع کنم و برم سر درسم و دوم چیکارر کنم که استمرار داشته باشم؟🥲

دعاتون میکنم کمکم کنین🥺

...🖤

سلام عزیزم

اول بگو چه پایه‌ای و چه رشته‌ای هستی

و هدفت چیه از درس خوندن دوس داری چه دانشگاهی قبول بشی؟

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه دقیق تر توضیح بدی مشکلت چیه من کمک میکنم.

من کنکوریم خب بعد الان وقت دوره م هست چند وقته خیلیییی تنبل شدم اصلا نمیرم سر درس مخصوصا تخصصی هام که مهمه خواهش میکنم بگو چطور برم سر درسم تنبلیمو بزارم کنار؟🥲❤️

...🖤

سلام عزیزماول بگو چه پایه‌ای و چه رشته‌ای هستیو هدفت چیه از درس خوندن دوس داری چه دانشگاهی قبول بشی؟

سلام دورت بگردم کنکوریم کنکور فنی هدفم انشالله قبولی تهران ولی اگه شهر خودمم قبول شم اوکیه. دانشگاه دیگه یه دانشگاه اوکی🥲

...🖤

عزیزم هیچ راه حلی جواب نمیده اگه هم بده موقتیه

دنبال بهونه برای درس خوندن نباش

تو باید هدف داشته باشی، خودت باید با تمام وجودت درک کنی که یه مسئولیت روی دوش توعه و باید به نحو احسن انجام بدی

که همونطور که خودت گفتی یکی از ویژگی های رسیدن به این هدف استمراره

به خودت فشار نیار

به اندازه کافی بخون

به اندازه کافی بخور

جمعه عصرها برو عشق و حال

به تموم شدن فکر نکن و فقط روی مسیر متمرکز شو

من کنکوریم خب بعد الان وقت دوره م هست چند وقته خیلیییی تنبل شدم اصلا نمیرم سر درس مخصوصا تخصصی هام ک ...

1_گوشیتو بزار کنار بیکار شدی خودبخود میری سمتش

2_قانون ۵ صفحه(من درآوردی): از وقتی تصمیم میگیری بری بخونی تا وقتی میری روی کتاب باید چندثانیه طول بکشه. بدون هیچ فکری برو سمتش و بگو فقط ۵ صفحه میخونم. یهو به خودت میای میبینی عه زیاد خوندی

عزیزم هیچ راه حلی جواب نمیده اگه هم بده موقتیهدنبال بهونه برای درس خوندن نباشتو باید هدف داشته باشی، ...

بله درست میگین🥲❤️

ممنون بخاطر وقتی که گذاشتی و برام گفتی❤️

...🖤

سلام دورت بگردم کنکوریم کنکور فنی هدفم انشالله قبولی تهران ولی اگه شهر خودمم قبول شم اوکیه. دانشگاه ...

برای شروع به درس خوندن سعی کن اینطوری نگی وااای بازم درس. سعی کن از درس خوندن لذت ببری اینطوری تصور کنی که تو الان به فرض توی زیرزمین یه ساختمون ۴۰ طبقه هستی و هدف تو طبقه‌ی چهلمه، باید پله پله بهش برسی هیچ راهی هم نداری جز اینکه از پله‌ها بالا بری و پله‌ها هم درس خوندنن.

در کنار درس خوندنت تفریح کن که خسته نشی

برای استمرار داشتن باید هر روز درس بخونی حتی شده ۵ ساعت. از ساعتای کوچیک شروع کن مثلا امروز بگو ۶ ساعت میخونم. فردا ۶ ساعت و نیم پس‌فردا ۶ ساعت و ۴۵ روز بعدی ۷ ساعت . یه هفته کامل ۷ ساعت از هفته‌ی  بعدی ۷ ساعت و نیم روزای بعد ۸ ساعت کم کم پله پله ببرش بالا

صبح زود بیدار شو ببین موانعی که نمیزارن درس بخونی چیه اونا رو برطرف کن. مثلا صبح از ۸ شروع کن بگو تا ۹ میخونم بعدش ۱۵ دقیقه استراحت میدی به خودت دوباره ۱ ساعت بخون. هر وقتی دیدی ذهنت داره از درس دور میشه سریع خودتو جمع‌وجور کن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

برای شروع به درس خوندن سعی کن اینطوری نگی وااای بازم درس. سعی کن از درس خوندن لذت ببری اینطوری تصور ...

آرهههه😍❤️دمت گرمممم مرسیی که از دل و جون وقت گذاشتیی😍

...🖤

آرهههه😍❤️دمت گرمممم مرسیی که از دل و جون وقت گذاشتیی😍

امیدوارم صرفا این پستو نخونده باشی و واقعا بهش عمل کنی😅🤍

فلن تحت تاثیر قرار گرفتم دارم با خودم کلنجار میرم واقعا برم سمتش🤣

نه حتما بهش عمل کن