2777
2789

نظرتون چیه؟

چن ماهه خونه بابامم

همو دوس داریم

میگم مخفیانه هی باهم باشیم چی؟🤣

دادگاه داریم 

وکیلارو بفرستیم دادگاه

منو خودش باهم باشیم

فامیل ما این کار رو کرد.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاریه اخه دختر خوب بشینید سر زندگیتون هیچکس براتون شوهرتون نمیشه قدرشو بدونید

حوصله خونوادشو ندارم

ب خونوادش خیلی نزدیکه طبقه پایینن ی سره باید با خونوادش باشم

ی سری حرمتا بینمون شکسته

ی جوری برگردیم ب هم تو مردم مسخره میشیم

ولی نمیتونیم از هم دل بکنیم

میگم مخفیانه باهم باشیم چی؟

جدی؟ بعد چیشد؟

آره...آدمای عجیبی هستن...حتی دو تا بچه دارن...از هم جدا شدن اما تو یه خونه ی دو طبقه زندگی می کنن زنه یه طبقه و مرده هم یه طبقه همه چی هم کاملاً مستقل و جدا از هم...اما با هم دعوا و بحث نمی کنن مثل دو تا خواهر و برادرن که بچه های مشترک داشته باشن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

حوصله خونوادشو ندارمب خونوادش خیلی نزدیکه طبقه پایینن ی سره باید با خونوادش باشمی سری حرمتا بینمون ش ...

به جای این کار صحبت کن باهاش بگو نزدیک خانواده نمیتونیم زندگی کنیم مجبورش کن یه خونه جدا بگیره، اگه نمیتونه خونه بگیره که کلا جدا شو برو دنبال زندگیت 

آبجی من جدا شد الان چت میکنن تصویری حرف میزنن😂

حالا میخان چیکار کنن تهش🤣

ما نمیخایم جداشیم 

فقط حرمت و ابرومون تو‌مردم رفته از بس با خونوادش مشکل داشتم 

اگ مخفیانه باهاش باشم دیگ خونوادشم نمیبینم🤣

آره...آدمای عجیبی هستن...حتی دو تا بچه دارن...از هم جدا شدن اما تو یه خونه ی دو طبقه زندگی می کنن زن ...

نه من میگم منم شوهرم همو دوس داریم

ولی مشکلم با خونوادش بوده

شوهرم تک پسره خونم طبقه بالای خونوادشه

مشکل دارم با خونوادش سر همینم تو مردم ابرو نمونده برامون🤣

میگم با شوهرم مخفیانه باشم عین دوتا مرغ عاشق باهم باشیم ولی مخفیانه باهم باشیم

دادگاه هم وکیلارو میفرستیم برن

خودمونم دل بدیم قلوه بگیریم🤣

نه من میگم منم شوهرم همو دوس داریمولی مشکلم با خونوادش بودهشوهرم تک پسره خونم طبقه بالای خونوادشهمشک ...

خسته نباشین.😂😂

خب بگو از خانواده اش جدا زندگی کنین.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به جای این کار صحبت کن باهاش بگو نزدیک خانواده نمیتونیم زندگی کنیم مجبورش کن یه خونه جدا بگیره، اگه ...

نه خونه جدا نمیگیره

طبقه بالای خونوادش هستیم

خونمون نو هست سه ساله ازدواج کردیم

ولی خب تک پسره شغلشم با باباش شریکیه 

نمیتونه جدا شه