2777
2789
عنوان

قدیم ها عروس ها خوشبخت تر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 29 پست

به خانوم‌های قدیمی خیلی ظلم شده

مخصوصا مادربزرگ‌های ما

خیلی زندگی های سختی داشتن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به نظر منم چون جرات اعتراض نداشتن فکر می کردن همه چی خوبه

دقیقا احساس می کنم هیچ ایده ای راجع به زندگی خوب نداشتن

حتی اگر شوهر خیانتکار و دست به زن هم داشت تقریبا برای هم عادی سازی می کردن

من میگم به بزرگترها بستگی داره 

خاله شوهرم خدابیامرز دم عید زنگ میزد کل بچه ها و عروسا که عید باید بیاین و..۷ ۸تا بچه داشت 

عید میرفتم خونشون لذت میبردم هکه دور هم شلوغ پلوغ نوه ها بچه ها 

میگفت من وسایل میخرم میذارم خودشون هرچی دوس دارن بپزن بخورن بریزن بپاشن 

ولی مادرشوهرم حتی پدر و مادرم اینجوری نیستن اصلا

بزرگتر باید جمع کنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

قدیم یعنی مال چه دوره ای، من یادمه زن دایی هام عیدا و تابستونا عین قوم مغول می ریختن خونه ما سر جای خواب، حموم رفتن، کجا بشینن با هم در جنگ بودند 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

من میگم به بزرگترها بستگی داره خاله شوهرم خدابیامرز دم عید زنگ میزد کل بچه ها و عروسا که عید باید بی ...

پدرشهر منم سکته میکنه بریم بخوریم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

ن قدیم‌ها هم همیشه جاری‌ها با همدیگه بحث داشتن، با خواهر شوهر ها بحث داشتن... دروغ میگن بزرگترها که قدیم اینجوری نبود..کافیه دقت کنی بیشتر دختر عموها و پسر عموها و خاله و دایی با همدیگه مشکل دارن و رفت و آمدشون کمه‌....محال مادرامون از خواهر شوهر و مادرشوهر و جاری زخم نخورده باشد...بشینین پای حرفتشون میفهمیم چقدر درگیری و بحث و قهر داشتن 

الآنم بچه‌ها فقط خونه پدربزرگ میرن، قدیمم همین بوده شما خونه پدربزرگت می‌رفتی 

والا به نظر منم چون جرات اعتراض نداشتن فکر می کردن همه چی خوبه

نه فکر میکنم به خاطر این بود که زندگیا شبیه هم بود...کلی ماشین مختلف، لباس مختلف، لوازم خانگی مختلف..کلا رنگ و لعاب باعث افزایش خواسته ها شده وگرنه آدما همون آدما هستن

مثلا مادرشوهر میگه من تو ی اتاق بودم...خوب اون زمان اصلا رسم نبود عروس جوان بره مستأجری ...فک می‌کنن عروسا پر توقع هستن در صورتی که امکانات زمان خودشون در همون حد بوده

نه عزیزم قدیمی ها با سیلی صورت خودشونو سرخ نگه میداشتن

عوارض وصلت های سنتی قدیمی و حرف نزدن و دعوا نکردن و توی خود ریختن اون زمان رو الان میتونیم توی 50,60 ساله های الان ببینیم

میشه،بلاخره🌄🌱
ن قدیم‌ها هم همیشه جاری‌ها با همدیگه بحث داشتن، با خواهر شوهر ها بحث داشتن... دروغ میگن بزرگترها که ...

نمی دونم 

ولی شاید مامان من جاری نداشت در این قضیه بی تاثیر نبود عموهام از من ۳ یال بزرگترن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
نه عزیزم قدیمی ها با سیلی صورت خودشونو سرخ نگه میداشتنعوارض وصلت های سنتی قدیمی و حرف نزدن و دعوا نک ...

اره والا