2777
2789
عنوان

دورهمی همکارای همسرم با خانمشون

280 بازدید | 22 پست

دو روز دیگه دعوتیم ، من اصلا دلم نیست برم ، حس خوبی نگرفتم اولین بار که زمستون بود،

ولی همسرم میگه باید بریم، من زیاد نمیتونم حرف بزنم و ارتباط بگیرم، بنظرتون اونجا در مورد چی صحبت کنم که خیلی ساکت نباشم ؟

من شاغل نیستم اما خانم همکارای دیگه شاغله ..شاید کمی اعتماد بنفسم پایینه نمیدونم چیکار کنم؟ در مورد چی حرف بزنم ک همسرم نگه ساکتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو روز دیگه عاشوراست،  دورهمی چی دارین؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم چون اونا شاغلن اعتماد بنفست بیاد پایین؟.داری مثل ملکه ها زندگی میکنی اخه اعتماد بنفس چیت بیاد ...

ممنونم از اینکه انرژی خوب بهم دادی 

نمیدونم این حس همیشه باهام بوده

شاید چون درسم خوب بود و شاغل نشدم و خودم این کمبود رو دارم

عزیزم شما برو و یکم راجبه مسایل روزمره سوال کن و یا تو حرفها و بحثهای اونا شرکت کن ،برو خیلی هم خوب ...

ممنون از حس خوبی ک بهم میدین 

اصلا انگار تا میام حرف بزنم دهنم قفل میشه

شاغلن ک باشن 

بابا بخدا من تا قبل بچه اولم اداره سرکار بودم حقوق و مزایا هم عالی بود بعد بچه ها دیگه دیدم شرایطم نمیکشه پول خوبه رفاه اقتصادی خانم خوبه اما نه ب قیمت از بین رفتن جسمت 

بعد یه مدت دیدم دارم تحلیل میرم کار رو بوسیدم گذاشتم کنار تمام اینایی ک هم سن من هستن و سرکار میرم واقعا تفاوتشون از نظر صورت با من معلومه 

بقول اون دوستمون گف داری عین ملکه ها زندگی میکنی 

بعد از عاشورا داریم

حقیقتا جمعی که مثلا سالی دوسالی یکبار باشه من خودم راحت نیستم.  حرفی برای گفتن نداره ادم.  بعدشم جمع همکاراست نمیشه راحت حرفی زد. 

اقایون باهمدیگه همکارن و رابطه شون تو سرکار باشه بهتره تااینکه پای خانواده هاهم وسط کشیده بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اصلا بخاطر اینکه شاغل نیستی اعتماد به نفستو نیار پایین 

شما خودت خانمی خوشگلی داری خیلی زیبا زندگی میکنی 

به خودت خیلی برس شاداب باش اگر راجبعه چیزی حرف زدن شما هم نظر بده یه شخصیت به اعتماد به نفس از خودت به یادگار بزار

فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌
شاغلن ک باشن بابا بخدا من تا قبل بچه اولم اداره سرکار بودم حقوق و مزایا هم عالی بود بعد بچه ها دیگه ...

واقعا ممنون ک انقد صادقانه نظرتونو میگین 

یکم انرژی گرفتم .. 

درسته اما من نمیدونم جرا تا میام حرف بزنم میگم ولش نگو الان در مورد حرفت چی فک میکنن