2777
2789

منم وسواس دارم تاپیک زده بود حتی یک ماه پیش یه خانمی خیلی کمکم کرد 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

عزيزم ان شاء الله خدا برات بسازه بهترينا رو .شماره 096400 داخلي 7 هر روز هشت صبح و دوازده ظهر نوبت مشاوره رايگان ميده و شماره 1480 هم هست حتي مشاوره حقوقي هم داره هشت صبح تا دوازده شب ساعت كاري خطش هست يكم وايسي وصل ميشه و صحبت ميكني مال بهزيستي هم هست 

هر دو خط كاملا رايگانه .منم دعا كن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم امضام

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نگاه اولش خیلی سخته خیلییی چندین سال طول کشید تا بهتر شدم ولی هنوز کامل رفع نشده ولی خیلییی بهتر شدم

حتی چند جلسه مشاوره هم رفتم ولی دارو نخوردم تاثیرش فقط دو سه روز بعد از مشاوره بود بعد باز برمیگشتم به روال سابق

خسته شده بودم اونقدر فیلم دیدم از اینترنت راجب وسواسسس

حتی اطرافیان هم خسته شدن

من دیگه خسته شدم و گفتم بدرک هرچی میخواد بشه و برخلاف حرف ذهنم عمل میکردم اگر ذهنم می‌گفت اینکار نکنی فلان اتفاق میفته ،من میگفتم بدرک اصلا می‌خوام همون اتفاق بیفته

بعد از مدتی که دیدم کاری نشد وقتی برخلاف ذهنم عمل کردم این مسیر ادامه دادم و بهتر شدم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نگاه اولش خیلی سخته خیلییی چندین سال طول کشید تا بهتر شدم ولی هنوز کامل رفع نشده ولی خیلییی بهتر شدم ...

اخه ذهن من خیلیییی ترسناک شده مثلا میگه فلان کارو نکنی فلانی آتیش میگیره میسوزه خیلی وحشتناکه😭

هیشکی نتونست به من کمک کنه دارو مشاوره هیشکی

من رو درس وسواس دارم نمی دونم چمه انقدر یه چیز رو تکرار می کنم آسم هم که دیگه... خسته می شم الان از صبح نتونستم بخونم دعا کن برام نمونه قبول شم

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

اخه ذهن من خیلیییی ترسناک شده مثلا میگه فلان کارو نکنی فلانی آتیش میگیره میسوزه خیلی وحشتناکه😭

بهش بگم این چرت پرتا چیه میگیییی بگو اصلا می‌خوام فلانی اتیش بگیره

نگاه درکت میکنم خیلی سخته بخواب مقابله کنید ولی بخدا راه درمانت همینه

بچه ها ترو خدا بیای تاپیک آخرمممم

دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقت‌ها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠   لطفا لایک نکنید🙏🫠

بهش بگم این چرت پرتا چیه میگیییی بگو اصلا می‌خوام فلانی اتیش بگیرهنگاه درکت میکنم خیلی سخته بخواب مق ...

واااااای نه 😭😭😭😭😭قلبم تیکه تیکه میشه اخه خانوادمو میگه 

واسه شماعم اینجوری بود ؟یا واسه من بدتره ؟

موفق باشی اما ارزش اینهمه استرس رو نداره

خانواده ام هم خیلی تحت فشار قرار می دن خیلی ممنونم گلم

واااااای نه 😭😭😭😭😭قلبم تیکه تیکه میشه اخه خانوادمو میگه واسه شماعم اینجوری بود ؟یا واسه من بدتره ...

واسه من مصلا به صدای تنفسشون گوش میدادم می‌گفت اگر فلان کار نکنی الان نفسشون قطع میشه و...خدایی نکرده