2777
2789

۷ ماه پیش گواهینامه گرفتم و چون مامان بابام هم هیچکدوم بلد نیستن و ماشین نداشتیم کلا دیگه خیلی یادم رفته

الان برام ماشین گرفتن ولی خودم تنهایی که میترسم بیرون ببرم 😂

الان به نظرتون چند جلسه مربی آموزشی بگیرم،یا به پسر عموم بگم بهم یاد بده؟

البته این ماه که کلا پول راننده نداریم

یه بار با عموم یکم رفتم خیلییی استرس میداد از رانندگی ترسیدم😂😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدمی که ریسک کنه موفق میشه خودت تنها ببر بیرون 

میخوای اول در حد یک هفته با یکی بشین با پسر عمو .عمو. مربی اموزشگاه بعدش خودت دل بزن به دریا بردار

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

۷ ماه زیاد بلدنیستی چطور گواهی نامه گرفتی

خب اونوقت با ۱۲ جلسه کلاس آموزشگاه خوب بلد شدم و ازمون هم بار اول قبول شدم

الان مدت زیادیه رانندگی نکردم یادم رفته

آدمی که ریسک کنه موفق میشه خودت تنها ببر بیرون میخوای اول در حد یک هفته با یکی بشین با پسر عمو .عمو. ...

الان که نمیتونم ببرم بیرون😭😂میدونم قطعا گند میزنم

آره دیگه اگه یه هفته یکی باشه مراقب باشه بعدش شجاعت تنها بردن هم میاد

الان که نمیتونم ببرم بیرون😭😂میدونم قطعا گند میزنمآره دیگه اگه یه هفته یکی باشه مراقب باشه بعدش شجا ...

اره باید بری

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

سلام عزیزم شما دانشجو دندون هستید؟من بین انتخواب پزشکی و دندون موندم میشه یه مشورتی باهاتون کنم؟

سلام بله

من خودم تا اون اخرا میخواستم پزشکی برم ولی از اقوام دوتا پزشک داشتیم که تو فرصت انتخاب رشته منصرفم کردن.الان راضیم از اینکه دندون رفتم