2777
2789

پیج اینستام خصوصیه همسن بابامه یکم هول میزنه هردفعه حذفش میکنم باز درخواست میزنه میدونم شاید بعضیا بگن اینستا مگه کسی کسیو دنبال کنه فلانه و روش نظر داره اینا ولی بقیشون حتی برادرشوهرام یا شوهر خواهرشوهرای دیگم هیچکس پیجمو دنبال نمیکنن فقط این خیلی رو مخه نمیدونم چی میخاد

خوب میکنی

محل نده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درخواست رو نه رد کن نه تایید،بزار همین طور بمون،خودش بعد مدتی بیخیال میشه

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
نمیدونم واقعا پیش خودش چی فک کرده همسن بابامه ها

مهم نیست 

فقط محل نده تمام

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.