2777
2789

جان خودم امروز میخواستم این تاپیک بزنم🤣

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂گفتن لایکت میگنم

مرسییی اگر گفتم بی زحمت ریپلای بزن میام بخونممم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بعید میدونم بگن😂🤦🏻‍♀️ولی چشم

مرسیی

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

مرغ تو کره سرخ کن بعد توش سیر رنده شده سرخ کن توش قارچ بریز بعد توش خامه بریز و شیر ادویه هاشم نمک و فلفل سیاه

بعد توش پاستاهایی که با اب نمک پختی رو بریز و پنیر پیتزا

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

اول پیاز و سیر تفت بده تو کره حتما بعد مرغ تفت بده بعد شیر و خامه هم دما شده اضافه کن بعد پنیر بریز و بزار ب ی غلظت خاصی برسه که نباید خیلی سفت بشه باید همون موقع خورد 

جعفری و جوز هندی هم خوش عطرش می‌کنه 

.

پاستا با سس آلفردو (خامه‌ای و خوشمزه)


مواد لازم:


پاستا (پنه، فتوچینی یا هر نوع دلخواه): ۲۵۰ گرم


سینه مرغ (خرد شده): ۲۰۰ گرم


قارچ: ۲۰۰ گرم (اسلایس شده)


خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم


شیر: ۱/۲ لیوان


سیر: ۲ حبه (رنده شده)


پنیر پارمزان یا گودا: ۲ قاشق غذاخوری


کره یا روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری


نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر: به مقدار لازم


طرز تهیه:


1. پخت پاستا

پاستا را طبق دستور روی بسته، در آب جوش و نمک دار بپزید تا نرم ولی کمی سفت (آل دنته) شود. سپس آبکش کرده و کمی روغن زیتون بریزید تا به هم نچسبد.



2. سرخ کردن مرغ و قارچ

در یک تابه، کمی روغن یا کره بریزید و سیر را کمی تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کرده، نمک و فلفل و آویشن زده و تفت دهید تا مرغ کاملاً بپزد. بعد قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.



3. درست کردن سس آلفردو

وقتی قارچ‌ها نرم شدند، خامه و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد از یکی دو دقیقه پنیر را اضافه کنید تا سس غلیظ و کش‌دار شود. اگر سس خیلی غلیظ بود کمی شیر بیشتر اضافه کنید.



4. ترکیب با پاستا

پاستا را به سس اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه پاستا به سس آغشته شود. ۲-۳ دقیقه روی حرارت ملایم نگه دارید.



چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792