پاستا با سس آلفردو (خامهای و خوشمزه)
مواد لازم:
پاستا (پنه، فتوچینی یا هر نوع دلخواه): ۲۵۰ گرم
سینه مرغ (خرد شده): ۲۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم (اسلایس شده)
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شیر: ۱/۲ لیوان
سیر: ۲ حبه (رنده شده)
پنیر پارمزان یا گودا: ۲ قاشق غذاخوری
کره یا روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پخت پاستا
پاستا را طبق دستور روی بسته، در آب جوش و نمک دار بپزید تا نرم ولی کمی سفت (آل دنته) شود. سپس آبکش کرده و کمی روغن زیتون بریزید تا به هم نچسبد.
2. سرخ کردن مرغ و قارچ
در یک تابه، کمی روغن یا کره بریزید و سیر را کمی تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کرده، نمک و فلفل و آویشن زده و تفت دهید تا مرغ کاملاً بپزد. بعد قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
3. درست کردن سس آلفردو
وقتی قارچها نرم شدند، خامه و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد از یکی دو دقیقه پنیر را اضافه کنید تا سس غلیظ و کشدار شود. اگر سس خیلی غلیظ بود کمی شیر بیشتر اضافه کنید.
4. ترکیب با پاستا
پاستا را به سس اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه پاستا به سس آغشته شود. ۲-۳ دقیقه روی حرارت ملایم نگه دارید.