بعد از چند سال دوباره شمارو ببینه و این دفعه به چشمم بیایدو شمارو بخواد و شما هم دوسش داشته باشید
ولی به خاطر این که چند سال پیش شمارو نخواست ردش کنید
تا حالا شده؟
لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
ن ولی ببین شایدخیلیم شاخ نباشه بعضیا از دور خوبن یکم باهاش برو تو رابطه ببین چیه در حد تو هست رو خود ...
از خیلی لحاظ شاخ بود
متوجه شد بهش علاقه دارم با تحقیر به من نگاه میکرد
این بشر ذات نداره