2777
2789
عنوان

الان که حالم بده یه سوال برام پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 33 پست

اگه کسی تو این شرایط طرف رو رد کنه حق داره چون اون سختی های نخواسته شدن رو قبلا از طرف مقابل چشیده و به این درک رسیده که بدون اون ادم میتونه زندگی کنه و بعد از این مدت بالاخره حس های ادم ها به هم دیگه عوض میشه و ممکنه دیگه مثل قبل اون ادم رو دوست نداشته باشه

باید ببینی دلیل اینکه الان خوشش اونده چیه

من کردم 

من همیشه بهش توجه میکردم 

هیچ کسیو تو دنیا نمیدیدم به جز اون

شبا به اون فکر میکردم روزا به خاطر اون تلاش میکردم

ولی اون نمیخواست با تحقیر نگاه میکرد

بی توجه شدم بهش

به خودم رسیدم

گفتم این باید منو بخواد و من ردش کنم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که نمیتونه به دستت بیاره بزرگترین انتقام اع دختر

اره هدفمم همینه

وا نمیدم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
خب پس میخوای چیکار کنی؟آخه پسرا خیلی خیلی اعتماد به نفس دارنا بعضیاشون یکسری میکنن دختره پایین‌تر نش ...

اینم درباره من همین بود

ولی به همین سادگی ولش نمیکنم 

من میشم سوهان روح براش میخوام ببینه و حسرت بخوره همون طوری که من مدت ها حسرت خوردم

اینم درباره من همین بودولی به همین سادگی ولش نمیکنم من میشم سوهان روح براش میخوام ببینه و حسرت بخوره ...

خب اون میدونست تو دوسش داری؟ گفتی رد کرده 

همکارین یا دوست چی هستین 

الان از کجا متوجه شدی حسش عوض شده نسبت بهت خودش گفت ؟

ولی خوشحالم واست از این حسا واسه همه دخترا میخوام که دلشون خنک شه 

ولی سعی نکن دل بشکنی یا با کسی بازی کنی تو مثل اون نباش چون بده

اره شده

دقیقا همین شرایط که شما میگی رو داشتم

وقتی بعد دقیقا چندسال دیدمش و اون از من خوشش اومد 

اومد و گفت چقد بزرگ شدی چقد فلان شدی و حتی میخواست بیاد خواستگاری من پسش زدم و اهمیتی ندادم بهش

متعهد به پسر قشنگ خوودم🎀

اینم درباره من همین بودولی به همین سادگی ولش نمیکنم من میشم سوهان روح براش میخوام ببینه و حسرت بخوره ...

وای من بعد یکسال ک نخاست کلی تحقیرم کرد چون تلاش کردم کات نکنه

واقعاً دنبال اینم ک برگرده مث شما تحقیرش کنم

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

خب اون میدونست تو دوسش داری؟ گفتی رد کرده همکارین یا دوست چی هستین الان از کجا متوجه شدی حسش عوض شده ...

نه تنها خودش دوستاشو هم کلاسی هامون

همه متوجه شده بودن من از این خوشم میاد

این عوضی به من نگاه میکرد طوری که من اگه باهاش ارتباط چشمی رو قطع نمیکردم این ول کن نبود

فکر میکردم از روی علاقه نگاه میکنه ولی تحقیر بود

نه تنها خودش دوستاشو هم کلاسی هامونهمه متوجه شده بودن من از این خوشم میاداین عوضی به من نگاه میکرد ط ...

خب تو ازکجا میدونی از روی تحقیر کردنت بوده 

شاید مثل تو همین حسو داشته شاید اعتماد به نفس تو کمه اینجوری فکر میکردی 

ولی الان از کجا فهمیدی؟خودش گفت دوست داره؟

خب تو ازکجا میدونی از روی تحقیر کردنت بوده شاید مثل تو همین حسو داشته شاید اعتماد به نفس تو کمه اینج ...

بعد ها فهمیدم دوست دختر داشته و نگاهاش از روی تحقیر بوده 

آره خودش بهم پیام داد

دوست دخترشو دیدی حالا؟چی گفت تو چی جواب دادی؟میخوای چیکار کنی؟

آره تو دانشگاه خودمون بود دختره  ولی علنی نشده بود 

شماره منو گرفته بود پیام داد تو تلگرام 

نوشت سلام میشه وقت تو بگیرم

جواب دادم نوشتم نه 

در جواب  گفت باشه هرموقع روال بودی بهم پیام بده

که پیام آخرشو سین نزدم

این تازه اولشه به زودی منو خیلی قراره ببینه 

اره شدهدقیقا همین شرایط که شما میگی رو داشتموقتی بعد دقیقا چندسال دیدمش و اون از من خوشش اومد اومد و ...

هنوزم پیگیره؟