2777
2789
عنوان

نی نی یار

52 بازدید | 5 پست

نی نی یار 

اون کاربر که در تاپیک یاس_آبی000 تاپیک پربازدید

صفحه ۴۲ توهین کرده بود به قوم لر و پستاش و از ترس پاک کرد و تا الان ۲۰ نفر خواستار تعلیقش هستیم و تعلیق کردین یا ن ؟

این کاربر بود aikimin_ghiz

برید پیام هاش و بخونید در تاپیکی که هیچ ربطی به قوم لر نداشت چ چرت و پرت هایی گفته 

ما همگی اینجا منتظر جواب شما هستیم 

@همدل

@همدل

@niniyar

@niniyar‍ 

اصالتمه دوس دارم قد دآم🦅دُت لُر🦅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تو یه تاپیک به من گیر دادی که من چندتا کاربری دارم رو چه حسابی پیچیدی به من واقعا تعجب میکنم من اینم بزورتونستم ثبت نام کنم چون اکانت قبلیم چون به یه زن که با مرد متاهل دوست بود واز کارش راضی بود گفتم هرزه سه ساله که تعلیق شدم وآزادم نمیکنن اینم بزور داداشم تونست ثبت نامم کنه حالا شما چیکار به من داری حلالت نمیکنم اگه اتفاقی برا کاربریم بیفته چون اینجارو خیلی دوست دارم .....

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

البته یه کاربری هست شکوفه بهاری هست فقط شاید اون مد نظر شما باشه ولی درکل به کسی نپیچ من که اگه کسیناحق ناراحتم کنه حلالش نمیکنم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....