2777
2789
عنوان

حسادت افغانيا به كوروش بزرگ

496 بازدید | 3 پست

خب دوستان،اينطور كه معلومه طبق گفته كاربر افغاني يا وطن(مادر)فروش @yasilove‍،كوروش سنديت خارجي نداره و ساخته ي پهلويه!

فقط نميدونم چرا بايد منشور حقوق بشر توي موزه ي بريتانياي لندن باشه و سال١٣٨٩بهمون جهت نمايش قرض بدن،مگه نميگن سنديت خارجي نداره؟

ايشون اينطور كه معلومه خيلي افغاني دوسته،چون چندباري اعلام كرده كه حاضره به افغانيا مكان و غذا بده!

اميدوارم اين كاربر افغاني باشه،چون وجود همچين انسان بي غيرت و بي وطني توي جامعه ي ايران موجب سرافكندگي ماست!

@niniyar‍ درحال حاضر افغاني هاي غيرمجاز دارن از كشور خارج ميشن و اين موضوع كه اين كاربر بخواد بهشون مكان و غذا بده،خلاف قانونه،اميدواريم اين كاربر تعليق بشه تا ديگه نتونه قوانين رو نقض كنه.

پ ن:خود اين كاربر اعلام كردن كه افغان ها بهشون درخواست بدن تا درمورد جا و غذا كمكشون كنن.

لطفا تا تاپيك رو قفل كنم پست نزاريد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.