2777
2789
عنوان

خانمهایی شکاک

507 بازدید | 55 پست

ما مسافرتیم همسرم اصولا کادو سوغات برای هیچی مسی نمیخره ولی یه سالیه یه دختره براش کار میکنه ازشم خیلی کوچیکتره 

همسرم اولین چیزی که بازار اومد خرید یه سوغات برای اون خانوم بود من تو بازار عصبانی شدم ولی هیچی نگفتم تو خونه گفتم گفت اون خانم خریده براش چیزی اینم به جبران اون کار کادو خرید اینم بگم تو این یه سال هر وقت اسم دختر خوب پیش اومده همش این خانم تعریف کرده پیش همه نمیدونم دارم درست شک میکنم یا بی خودی ذهنمو مشغول کردم همسرم از ساعت هشت تا هشت غروب با این خانم هستن سر کار

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چیزای خوبی به ذهنم نمیاد

بنظر میاد همسرت روش کراشه😑 

چندبار اگر میتونی برو محل کار همسرت

که خانمع از وجودت باخبر شه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

منم چیزای خوبی به ذهنم نمیادبنظر میاد همسرت روش کراشه😑 چندبار اگر میتونی برو محل کار همسرتکه خانمع ...

خانمه میدونه من هستم یه بارم دیدمش

حق داری

تابحال به من کادو نگرفته ولی رسید بازار یه کادو مخصوص براش خرید میدونم یه چیزی دوس داره که همسرم همینطوریه دقیقا طبق علاقه خانومه

منم چیزای خوبی به ذهنم نمیادبنظر میاد همسرت روش کراشه😑 چندبار اگر میتونی برو محل کار همسرتکه خانمع ...

اخه همسر من موقع کراش زدنش نیست 38 سالشه

تابحال به من کادو نگرفته ولی رسید بازار یه کادو مخصوص براش خرید میدونم یه چیزی دوس داره که همسرم همی ...

اگه من بودم نمی‌تونستم این شرایطو‌ قبول کنم اون چیزی که برای خانمه گرفته ازش پس بگیر نذار ببره بده بهش 

چه معنی میده برای همکارش سوغات ببره 

اگه من بودم نمی‌تونستم این شرایطو‌ قبول کنم اون چیزی که برای خانمه گرفته ازش پس بگیر نذار ببره بده ب ...

همونو میخوام بپرسم به نظرتون نذارم ببره کادو رو انگار رابطه بهتر شکل میگیره با این کارش چند تا شاگرد پسرم داره چرا به اونا نگرفت حتی یه دختر دیگه ام هست ولی به این گرفت

همونو میخوام بپرسم به نظرتون نذارم ببره کادو رو انگار رابطه بهتر شکل میگیره با این کارش چند تا شاگرد ...

آره نذار ببره حرفشم بزن که این کارت چه معنی داره و من راضی نیستم برای یک غریبه کادو بخری