ما مسافرتیم همسرم اصولا کادو سوغات برای هیچی مسی نمیخره ولی یه سالیه یه دختره براش کار میکنه ازشم خیلی کوچیکتره
همسرم اولین چیزی که بازار اومد خرید یه سوغات برای اون خانوم بود من تو بازار عصبانی شدم ولی هیچی نگفتم تو خونه گفتم گفت اون خانم خریده براش چیزی اینم به جبران اون کار کادو خرید اینم بگم تو این یه سال هر وقت اسم دختر خوب پیش اومده همش این خانم تعریف کرده پیش همه نمیدونم دارم درست شک میکنم یا بی خودی ذهنمو مشغول کردم همسرم از ساعت هشت تا هشت غروب با این خانم هستن سر کار
یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه نیازه این کادو بازی ها؟؟ چشات وا کن که داره اوج میگیرن ازمن گفتن... بعدن که رابطه ایجاد شد س.. ک هم کردن چکاری ازت برمیاد هیچمی الکی کادو اینا نمیخره خدایی
اگه من بودم نمیتونستم این شرایطو قبول کنم اون چیزی که برای خانمه گرفته ازش پس بگیر نذار ببره بده ب ...
همونو میخوام بپرسم به نظرتون نذارم ببره کادو رو انگار رابطه بهتر شکل میگیره با این کارش چند تا شاگرد پسرم داره چرا به اونا نگرفت حتی یه دختر دیگه ام هست ولی به این گرفت
یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد