2777
2789
عنوان

ینی اگه همین الان رسیدگی نشه من شکایت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 49 پست
بله اگر برگشتن و مزاحمتی ایجاد کردن حتما

ببخشید ولی داره میگه من کاربری ویژه دارم و تعلیق نمیشم الان برین توی تاپیکش به همه‌ی خانمها درخواست میده و مسخره بازی میکنه

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی داره میگه من کاربری ویژه دارم و تعلیق نمیشم الان برین توی تاپیکش به همه‌ی خانمها درخواست ...

درخواست بخ‌وره تو سرش نهایت ادم قبول نمیکنه ولی اینکه تاپیک میزنه اسم کاربریو میاره مستقیم . بدون هیچ حیایی میگه فلانی روم کراشه ادمو اذیت میکنه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
درخواست بخ‌وره تو سرش نهایت ادم قبول نمیکنه ولی اینکه تاپیک میزنه اسم کاربریو میاره مستقیم . بدون هی ...

چه اعتمادبنفسی سوراخ نشه سقفشون

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چه اعتمادبنفسی سوراخ نشه سقفشون

عوضی دیروز گند زد ب اعصابم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند