_30p_a_n_a_h مدیر عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 13764 عنوان ینی اگه همین الان رسیدگی نشه من شکایت میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 49 پست @niniyar این مرتیکه رو جمعش کن @پسرخووووبه خیلی بیجا میکنه تاپیک میزنه اسم منو میاره یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند 1404/04/13 | 15:08 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h مدیر استارتر عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 13764 بله اگر برگشتن و مزاحمتی ایجاد کردن حتما متشکرم یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
دلیرررر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 796 بله اگر برگشتن و مزاحمتی ایجاد کردن حتما ببخشید ولی داره میگه من کاربری ویژه دارم و تعلیق نمیشم الان برین توی تاپیکش به همهی خانمها درخواست میده و مسخره بازی میکنه حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت
_30p_a_n_a_h مدیر استارتر عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 13764 ببخشید ولی داره میگه من کاربری ویژه دارم و تعلیق نمیشم الان برین توی تاپیکش به همهی خانمها درخواست ... درخواست بخوره تو سرش نهایت ادم قبول نمیکنه ولی اینکه تاپیک میزنه اسم کاربریو میاره مستقیم . بدون هیچ حیایی میگه فلانی روم کراشه ادمو اذیت میکنه یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 33433 درخواست بخوره تو سرش نهایت ادم قبول نمیکنه ولی اینکه تاپیک میزنه اسم کاربریو میاره مستقیم . بدون هی ... چه اعتمادبنفسی سوراخ نشه سقفشون عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون
_30p_a_n_a_h مدیر استارتر عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 13764 چه اعتمادبنفسی سوراخ نشه سقفشون عوضی دیروز گند زد ب اعصابم یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند