2777
2789
عنوان

یه کادو به شوهرم دادن

1671 بازدید | 40 پست

بچه ها شوهرم کادر درمانه اومدیم یه شهری زندگی میکنیم که خیلی خیلی مردم فقیر داره و خیلیم مردم نجیبین بعد ما تو محوطه بیمارستان بهمون خونه دادن هر وقت از تو حیاط رد میشم میبینم چقدر مردم اروم و طفلی هستن دلم کباب میشه.

بعد دیروز شوهرم یه اقایی رو عمل میکنه که کارگر بوده و چاه میکنده تو چاه که میره یه چیزی از بالا میوفته پایین رو سرش و ضربه مغزی میشه بعد شوهرم میگفت اصلا امید زیادی به زنده موندنش نیست ولی بعد جراحی شوهرم هوشیاریش از سه رسیده به شیش هرچند بازم خیلی امیدی نیست.

بعد مادرش رفته یه بسته شکلات کادویی اورده پشتش رو خونده چهارصد هزار تومن بوده قیمتش. شوهرم میگفت در دین حد فقیرن که گفتم برین خونه فردا برگردین گفتن نه هزینه رفت و برگشت برامون زیاد میشه😭

یه بغضی کردم که این زحمت رو کشیدن. به شوهرم هی میگم کاش قبول نمیکردی میگه خب خریده بودن دیگه پولشون رو که پس نمیدن

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی الهی که حالش بچش به زودی خوب بشه

انشالله ۱۹ سالشه فقط

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

نمیشه یه بخشی از هزینه های بیمارستانشون رو قبول کنین مثلا در حد ۱ یا ۲ تومن ولی خودشون نفهمن بگین خییر بوده خیلی ثواب داره بعدا برمیگرده بهتون

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

خدا براتون خوب بخواد که گره از مشکل مردم باز می کنید 

ان شالله که مریضشون هم شفا پیدا کنه که با دل شاد از اونجا برن 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خدا خیرش بده یادمه یه مرده سر یه سرعت تصادف کرد زنش میره کما و از اون روز همیشه پشت در چشمش به در بود تا اجازش بدیم بیاد داخل  یه سرعتی که شاید یه ساعت زود تر برسه یک سال پشت در نگهش داشت

خداروشکر دکترش شفاش داد و تونست هوشیاریشو بالاتر ببره ولی خب برام قابل احترام بود شوهرش که  یک سال تموم پشت در بود شاید خیلی هم غرور داشته باشه ولی تا یه حرفی مادرش یا پدرش به ما میزدن کلی عذر خاهی میکرد خدا سر هیچکی نیاره ولی عشقش برام ارزشمند بود زنایی که  هیچیشون نیست شوهراشون بهشون خیانت میکنن ولی اون عین یک سال پشت در بود با اینکه مسافرم بود

.