2777
2789

من امسال پشت بودم و پیشرفت چندانی نداشتم

الآن میخوام دوباره پشت بمونم میگن نه، حالا تو تیر رو بده. سال دومیه که پشت میمونم اگه بمونم البته وگرنه یک سال بیشتر نبودم

میگم تیر رو بدم دانشگاه آزاد و پیام نور نمیرم. چه جوری هم کار بکنم پول شهریه‌ام رو خودم در بیارم، هم برم دنبال یک حرفه و جدی پیگیر باشم هم درس بخونم تا نیوفتم ترم‌ها رو

تهش هم میگن میفرستیمت سر کار تو زورت میاد چون میخوای کار کنی😐

آخه.... جالبه یک عده دیگه میخوان برای من تصمیم بگیرن

ویران‌گر اعظم هستم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا یه جایی حق با مامان و باباته

باید یه پیشرفتی ببینن که بگن بمون

موندن پشت کنکور شرطش اینه که رتبه و ترازت هزاران برابر بهتر پارسال شه وگرنه وقت تلف کردنه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

برو پیام نور شهریه اش کمه با پول تو جیبیاتم میتونی بدیش

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

تا یه جایی حق با مامان و باباتهباید یه پیشرفتی ببینن که بگن بمونموندن پشت کنکور شرطش اینه که رتبه و ...

من امسال نهاییم کار رو خراب کرد چون گذاشتم دو ماه آخر و توی طول سال لاش رو باز نکردم که البته اینم حرف مشاور بود من از خودم برنامه نریختم

ویران‌گر اعظم هستم!

امسال چندمین سالی بود پشتی؟منمتو گل گیر کردم نمی‌دونم چیکار کنم نمیتونم بخونم برا تیر اصلا دیونه شدم

سال اولی بود که پشت بودم. اگه سال دوم سوم بود میگفتم آره خب زمان زیادیه

ویران‌گر اعظم هستم!

مامان بابات بزرگترین لطفو دارن بهت میکنن.پشت نمون.منم دو سال زمان کنکورم پشت موندم مثه چی پشیمونم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒