2777
2789
عنوان

خیلی دلممم گرفته

71 بازدید | 12 پست

من کسیم که از بچگی همیشه از طرف خانوادم تو سری خوردم

چه وقتایی که بابام با کمربند منو میزد و یا مامانم با مگس کش و این درحالیه که انقد میزدن تا سیاه و کبود بشه بدنم 

همیشه هم که اعتماد به نفسم رو پایین میاوردن مخصوصا بابام

درست وقتی که در سالهای طلایی نوجوانیم بسر میبرم، همه برا دخترشون کم نمیذارن، تو فامیل هستن اونایی که اوضاع مالیشون خیلی بده ولی حداقل برا دخترشون کم نمیذارن 

ولی من چی، کمتر از  اندازه لباس یه سال  همون فامیله از بچگی تا به الان که بیست سالمه لباس نداشتم  

من اینقد کم خرج، دیروز برای یهچیز ضروری هزینه کردم، البته با اجازه پدرم و اونم مث همیشه پول رو بدون مخالفت داد، ولی مشکل اینه که بابای من وقتی پول خرج میکنه عصبانی میشه 

نشست پای سفره شام  و گفت تو دختر خوبی باش با اخم هاش

و منم خیلی اروم و جوری که مثلا ارومش کنم گفتم بابا من که دختر خوبیم با خنده 

اونم گفت نه بدی و بعد گفت حقته که از من بترسی، تو کله تو نباید قاشق بخوره باید هاون بخوره 😭

من هیچی نگفتم و اون فقط غرر زد

ادامشو میگم الان 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

بعد بچها من یه رفتاری دارم این که مامان بابامو خیلی بغل و بوس میکنم، خودم از علاقمه 

برگشت گفت وقتی بهت پول میدم نمیخام که ببوسیم

خداشاهده هزار بار تاحالا بوسش کردم بغلش کردم ولییی اون چرا لرا پول گفت

دیشب نتونستم بخابم، الانم سرم درد میکنه

هی گریه میکنم هی اروم میشه

وقتیم منو میبینه اخم میکنه همش

منم حالم زیاد خوب نیست

همش میترسم 

میترسم از اون اتفاقی ک سرم میاد

ناخودآگاه استرس میگیرم

هی خدا رو دعا میکنم 

حتی حس ششمی هم تایید میکنه اون اتفاق رو

😭😭😭😭💔

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن اینم بگم چند ماهی میشه که بابام دعوا نکرده بپدم یعنی رفتار بدی نداشتم

چون اگه داشتم بابام همونجا عصبانی میشد واینمیستاد واسه امروز خالی بشه

منم حالم زیاد خوب نیستهمش میترسم میترسم از اون اتفاقی ک سرم میادناخودآگاه استرس میگیرمهی خدا رو دعا ...

خیلی حالم بده

آرزو میکنم بمیرم

روبه قبله داد زدم خدایا میخام بمیرم  تنها خاستم ازت همیشنه

خب ۲۰‌سالته برو کار کن حتما نمیتونه نهایی زندگی رو ازلحاظمالی به دوش بکشه

من تک فرزندم

خداروشکر اوضاع مالیمون متوسط رو به بالاست

اصلا نیازی به کارکردن من نیست 

خب ۲۰‌سالته برو کار کن حتما نمیتونه نهایی زندگی رو ازلحاظمالی به دوش بکشه

بابامم اینجور نیست که پول نده یعنی در اصل خصیص نیست 

ولی وقتی پول خرج میکنه همیشه اخماش تو هم میره

در ضمن اینم بگم چند ماهی میشه که بابام دعوا نکرده بپدم یعنی رفتار بدی نداشتمچون اگه داشتم بابام همون ...

من چی بگم از ۱۴ سالگی کاردم حتی یدونه چوب ازخودم ندارم خرج مدرسه دانشگاه باخودم بوده پدرم حتی پول دندونم که خراب میشه رو نمیده مریض میشم انگار نه انگار البته از اول همین بودن مادرم دریغ از ی سوپ دادن بهم 

تازه علاوه براینکه خرجی خودم به عهده خودم بوده کمک خرج خونه هم از اولین روزکاریم بودم 

دس رو دلم نزار که پر خونه من چی بگم پس 😔😢

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابامم اینجور نیست که پول نده یعنی در اصل خصیص نیست ولی وقتی پول خرج میکنه همیشه اخماش تو هم میره

خب برو کار کن که دستت تو جیب خودت باشه نه اینکه بپول بده باهزارتا قیافه و اخم بداخلاقی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب برو کار کن که دستت تو جیب خودت باشه نه اینکه بپول بده باهزارتا قیافه و اخم بداخلاقی

کنکوری ام و دارم درس میخونم ان شاءالله قبول بشم 

منو برا کارگری اینا که نمیفرستن که خانوادم

کنکوری ام و دارم درس میخونم ان شاءالله قبول بشم منو برا کارگری اینا که نمیفرستن که خانوادم

اگه بخوای از صفر شروع کنی بدون تکیه گاه و پشتی بان ی باید تن بدی به گارگری تا نون حلال دربیاری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40