2777
2789
عنوان

باردارم و دو روزه هیچی نخوردم

141 بازدید | 17 پست

نمیتونم آب خالی بخورم بالا میارم غذا اصلا نمیتونم بخورم اشتها ندارم از بوی غذا حالم بهم میخوره میترسم جنین سقط از گرسنگی دیگه انقد بالا اوردم اسید معده ام اوردم بالا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنین جاش،سفت و محکم نترس الاسلام بارداری تغذیه خیلی مهم نیست نگران نباش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

برو پیش دکتر اینطور خوب نیست براتون 

احتمالا بهت دمیترون بده

ولی خب خودسر چیزی مصرف نکن

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

عزیزم درکت نیکنم منم چهار ماه وضعیتم همین بود 

اول اینکه برو دکتر قرص تهوع بارداری میده البته برا من اثر نکرد اما خیلیا راضی هستن 

بیسکوییت خیلی خوبه من ستاک میخوردم اب معده رو جمع میکنه تهوع و کم میکنه 

گرسنه نمون شده ب زور ی چیزی بخپر اشتباهی ک من کردم و نخوردم کاهش وزن شدید داشتم 

گرسنگی تهوع و تشدید میکنه 

چیزای ابکی نخور تشدید میکنه 

برو دکتر سرم و امپول برات بنویسه این اواخر اون تا خیلی کمکم میکردن سرم معمولی امپول درومتازین مخصوص بارذاری عه دکترم ب من گفت نصفش و بزنم عضلانی 

این روزا بزاق دهنت زیاد میشه قورت نده ک تهوع و بدتر میکنه ی لیوان یکبار بزار کنار دستت 

کمپوت هم خیلی خوبه من میوه تهوعم بدتر میکرد کمپوت برام بهتر بود 

چیز نفاخ نخور علاوه بر نفخ باعث بالا اومد محتویلت معده و استفراغ میشه 

چای و قرص زنجبیل هم میگن خوبه برا من اثر نردوزانه یک گرم زنجبیل بلامانعه تو بارداری 

اصلا نمیتونم چیزی بخورم حتی آب معدم هیلی درد داره

کمپوت و امتحان کن 

باید بخوری من اوایل نمیدونستم کسیم نبود راهنماییم کنه خیلی بهم سخت گذشت کاهش وزن هم برا خودت خوب نیس 

نون بربری یا نون خشک خالی یا با پنیر خامه ای سعی کن بخوری