دوستان ما الان ناهار آبگوشت خوردیم درکنارش یه عالمه سیرترشی خوردم ترشیش تازه بود شاید یکماه بود انداخته بودیم شب میخاییم بریم خونه مامانم اینا همه هستن
فقط نگران بوی سیر هستم راهکار خونگی دارید که بوی سیر سریع از دهنم بره 😭؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
یا زنگ بزن مامانت اینا بگو لونا هم سیر بخورن که بو رو نفهمن😂
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
بایودنت دارم ولی خواهرم میگه فایده نداره قبلا امتحان کرده
اول مسواک روی زبونم حتی کشیده بشه بعدش دوباره مسواک با نمک بعد خوردن گلاب مرحله بعد خوردن چایی خشک و ...
این خیلی عالی بود مرسی گلم اینو حتما امتحان میکنم
فایده داره فقط هر وقت مزه اش رفت بندازیش بره بری مسواک بزنی از دهان شو استفاده کنی بعد یه ادامس جدید ...
تشکر عزیزم مرسی وقت گذاشتی