2777
2789

دوستان ما الان ناهار آبگوشت خوردیم درکنارش یه عالمه سیرترشی خوردم ترشیش تازه بود شاید یکماه بود انداخته بودیم شب میخاییم بریم خونه مامانم اینا همه هستن 

فقط نگران بوی سیر هستم  راهکار خونگی دارید که بوی سیر سریع از دهنم بره 😭؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

کاهو بخور

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاهو بخور

کاهو نداریم یه راهی دیگه نیست؟؟

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
کاهو نداریم یه راهی دیگه نیست؟؟

آدامس

یا زنگ بزن مامانت اینا بگو‌ لونا هم سیر بخورن که بو رو نفهمن😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اول مسواک روی زبونم حتی کشیده بشه 

بعدش دوباره مسواک با نمک 

بعد خوردن گلاب 

مرحله بعد خوردن چایی خشک و چایی دمی 

و مرحله آخر جویدن آدامس 🚶🏿‍♀️😂🌝

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

😂😂😂آدامس بجوید

بایودنت دارم ولی خواهرم میگه  فایده نداره قبلا امتحان کرده

اول مسواک روی زبونم حتی کشیده بشه بعدش دوباره مسواک با نمک بعد خوردن گلاب مرحله بعد خوردن چایی خشک و ...

این خیلی عالی  بود مرسی گلم اینو حتما امتحان  میکنم 

بایودنت دارم ولی خواهرم میگه فایده نداره قبلا امتحان کرده

فایده داره 

فقط هر وقت مزه اش رفت بندازیش بره 

بری مسواک بزنی از دهان شو استفاده کنی بعد یه ادامس جدید بجویی 

این روند رو تا شب تکرار کن

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

فایده داره فقط هر وقت مزه اش رفت بندازیش بره بری مسواک بزنی از دهان شو استفاده کنی بعد یه ادامس جدید ...

تشکر عزیزم مرسی وقت گذاشتی