2777
2789

آقاا من تو گپ بودم به یکی از پسرا همینجوری گفتم برادر برای مسخره بازیی دوبارم بیشتر نگفتما بعد ناراحت شد گفت بهم نگو برادر منم الکی بهش گفته بودم

بعد بهش گفتم بهت بگم پیرمرد خوبه باز ناراحت شد

چچرا اینجوری میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=386902898]من خوشم میاد بخدا😂😂[/QUOTE

داداشششششششش😂😂

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

من خودم اگه یه پسری سریع بم بگه خواهر میگم وووو حالا فکر کرده چه گوهیه که دست پیشو گرفته پس نیوفته حالا انگار من روش نظر دارم خواسته بفهمونه بم فکر نکن و ازین حرفا 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
داداشا احمقن به خاطر همین به طرف میگم داداش دیگه

کی گفته داداشا احمقن. 

بسم الله. 

من خودم داداش دارم انقدر برام عزیزه که اصلا نمیتونم به پسری بگم داداش حس میکنم در این صورت در حق داداشم اجحاف شده