2777
2789
عنوان

طلا بعد جنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 78 پست

من چند روز پیش ۱ گرم و ۲۰۰ سوت خریدم شد ۸و۳۰۰

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش جو ندین حتی اسمشم ب خیلیا استرس میده هرچیشد میفهمیمم دیگ نیازی ب بوق و کرنا نیس (جنگ)

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
با سود اجرت طلا فروشی 9میلیون میشه دیروز رفتم قیمت کردم

خب اینجوری منظورت اینه طلا گرمی 4 و نیم بشه که بقول خودت با اجرت 6 تومن بشه! عمرا دیگه طلا به این قیمت بیاد

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

اگ جنگی قرار بود شروع بشه فرودگاه دوباره پروازشو شروع نمیکرد من همسرم ت فرودگاه هس در جریانم 

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
خواهش جو ندین حتی اسمشم ب خیلیا استرس میده هرچیشد میفهمیمم دیگ نیازی ب بوق و کرنا نیس (جنگ)

همه میدونن حتی خود دولت که احتمال درگیری می تونه دوباره باشه چون اسرائیل مشهوره به نقض آتش بس ولی اگه بزنن یهوی میزنن نمیان قبلش خبر بدن نمیدونم چرا یه عده خوششون میاد جو جامعه رو آشفته کنن

😐یکی که به من می‌گفت ترکیه می‌ره رو هوا پاشو بیا ایران 🫤یک استرسی انداخت به جونم که دو شبه با آرامبخش میخوابم

همه میدونن حتی خود دولت که احتمال درگیری می تونه دوباره باشه چون اسرائیل مشهوره به نقض آتش بس ولی اگ ...

بخدا استرسی بدی میگیره آدم 💔

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
خب اینجوری منظورت اینه طلا گرمی 4 و نیم بشه که بقول خودت با اجرت 6 تومن بشه! عمرا دیگه طلا به این قی ...

نگاه فدات خیلی از طلا فروشیا هستن 8700 یا 8 میلیون میفروشن اجرت ساخت اینا رو 3درصد بر میدارن ولی اطراف ما اینطوری نیست با سود 7درصد بر میدارن که میشه 9 میلیون گرمی