2777
2789
عنوان

چجوری به خواهرم حسودیم نشه

390 بازدید | 24 پست

خیلی خوشگله هر جا میریم همه بهش زل میزنن البته منم بد نیستم ولی در حد اون نیستم...

تازه دانشجو دندونم هست به چند تا زبان تسلط داره.. یه خورده منزوی و افسرده هست ولی با این حال خیلی بهش حسادت میکنم...

چیکار کنم حسادتم کمتر بشه؟! خیلی خودمو مقایسه میکنم باهاش ..

والا منم بهش حسادت کردم😐👩‍🦯😂😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چند سالشه؟ چند سال اختلاف دارین شاید بخاطر سنته

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حسادت نکن خودت باید جلو خودتو بگیری و یادبگیری هرکسی یه شخصیتی داره و یه زندگی جدا داره خوشگلی بیش از حدم خوب نیست اصلآ اینکه میگی مردم بهش زل میزنن خیلی بده چون ممکنه اثر چشم زخم و سنگینی نگاه و انرژی منفیا رو به خودش جذب کنه 

اعتماد به نفست رو ببر بالا و یادبگیر خودتو فقط با دیروز خودت مقایسه کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
۲۲..من ازش بزرگترم

اسی بنرم حق داری من جات بودم سکته قلبی میکردم ازدواج خوبم داشته باشه که هیچی دیگههه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

خداییش این چه ربطی به تاپبک من داشت عزیزم؟!نه عزیزم سال اول قبول نشد

ببخشید متوجه شدم ، 

منم نسبت به این آدما که اطرافم دارم این احساس رو دارم تنها کاری که میکنم پادکست گوش میدم کتاب میخونم همین 

مواظب خودت باش 

اسی بنرم حق داری من جات بودم سکته قلبی میکردم ازدواج خوبم داشته باشه که هیچی دیگههه

اتفاقا با اینکه خیلی خوشگله و به خودش میرسه ولی خواستگار خوب نداره فقط پسرعموم خوب بود کع نپسندید...میگع هر کس میاد جلو برای دوستی میاد..