2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالای همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 29 پست
اخ چقدر مشکل خدا شفا بده عزیزم انشاالله هرچه زودتر خوب میشن و بچه دار میشین حکمت خدارو ببین یکی مثل ...

کار خداست دیگه به یکی که نمیخواد میده می‌بینی میره سقط میکنه😐از اینور یکی مثل من که بچه میخواد نمیشه 

خداروشکر کن که بی‌دردسر باردار شدی 

ما ۳ساله عروسی کردیم  ۱سال اول اصلا بچه نمی‌خواستیم ولی بعد که اقدام کردیم نشد متوجه همچین مشکلی شدیم 

الان من هزارتا نذر و دعا کردم که بتونن با بیوپسی از همسرم اسپرم بردارند بعد برم برای آی وی اف تازه اینم هزارتا مرحله داره باید هفت خان رستم رو طی کنی که آخرش ببینم میگیره یا نمیگیره

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

پرولاکتین بالا با دارو درمان میشه

بعد اگه مال همسر من با دارو درمان بشه یعنی دیگه تو بیضه ش اسپرم پیدا میکنن؟؟ 

هزارتا فکر با خودم میکنم دیونه شدم دیگه 

همه چیاش خوبه نمیدونم دلیلش چیه که اینجوریه

نه انسداد داره نه واریکوسل داره نه مشکل بیضه داره ژنتیک هم انجام داد سالم بود ولی ی آزمایش ژنتیک دیگه ازش گرفت جواب اون مونده 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خداست دیگه به یکی که نمیخواد میده می‌بینی میره سقط میکنه😐از اینور یکی مثل من که بچه میخواد نمیش ...

اخ عزیزم اخ چندسالتونه مشکل فقط از همسرتون هست ؟؟

میتونم کمکتون کنم یک دکتر هندی هستش سعادت اباد تهران تازه چندماه هست اومده ایران خیلی دکتر توب و کار درستی هست خیلی ها رفتن پیشش بچه دار شدن

اخ عزیزم اخ چندسالتونه مشکل فقط از همسرتون هست ؟؟میتونم کمکتون کنم یک دکتر هندی هستش سعادت اباد تهرا ...

هردومون ۲۵ 

خودم مشکلی ندارم سالمم 

فقط همسرم این مشکلو داره و خو طبیعی که اصلا باردار نمیشم اگه بتونن ازش اسپرم بگیرن باید آی وی اف کنم 

مرسی الان رفتم بهترین مرکز ناباروری مام خصوصی هم هست دکترش از بهترین دکترهای کشوره دیگه پناه برخدا 

من که بچه ندارم و مجردم از کجا بدونم 😁

خخخ فکر کردم متاهلی 

انشالله که در آینده بچه دارم میشی 

بعد اگه مال همسر من با دارو درمان بشه یعنی دیگه تو بیضه ش اسپرم پیدا میکنن؟؟ هزارتا فکر با خودم میکن ...

اگه مشکل از پرولاکتین باشه اره دارو میدن مقدارش پایین میاد یکی از داروهاش بوروموکریپتین روزانه مصرف میکنه مقدارش میاد پایین

نه دیگ پیر شدیم ننه 🧑‍🦼‍➡️

از پروفایلت که معلوم قلبت جوونه😂

نه اون رد گم کنیه 🦧نگن پیرزن اومده اینجا بین جوونا ول میچرخه

خدا سایه تو از سر ما جوونا کم نکنه😁😂

بنظر منکه اوکی میشه عزیزم توکلت بخدا باشه

ممنونم انشالله خدا از دهنت بشنوه گلم