2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالای همسرم

246 بازدید | 29 پست

سلام 

شوهرم مشکل آزواسپرمی داره و الان رفتیم مرکز ناباروری برای درمان ... قبلا سونو بیضه و آزمایش ژنتیک دادند سالم بودند . الانم آزمایش هورمونی و یک آزمایش ژنتیک دیگه گرفتن ازش دکترش گفت اگه جواب آزمایش ها خوب باشه میگم تا بیاید برای بیوپسی بیضه 

حالا جواب آزمایش هورمونی اومده پرولاکتینش یکم از حد نرمال بالاتره بنظرتون میشه دلیل مشکلش همین پرولاکتین باشه؟؟؟ قابل درمانه؟  

کیا تجربه همچین مشکلی داشتند؟؟ 

اگه همه چیزاش خوب باشه فقط مشکلش پرولاکتین باشه  بافت بیضه ش اسپرم داره برای بیوپسی؟ 

ی آزمایش دیگه داریم باید جواب اونم بیاد تا برای دکتر بفرستم بعد نظر بدند 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه اقایون نمیدونم

من پرولاکتینم بالا بود

با یه قرص راحت رسید به حد نرمال

مشکل خاصی نیس اصلا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اخ چقدر مشکل خدا شفا بده عزیزم انشاالله هرچه زودتر خوب میشن و بچه دار میشین حکمت خدارو ببین یکی مثل من که ناخواسته تو اولین اقدام باردار شدم یکی هم مثل شما که این همه سختی میکشین 

احتمال داره مشکل همین باشه و بعید یه دوره دارویی مشکل انشاالله که کامل رفع میشه

دنبال این نیستم که بتونه با دارو اسپرم هاش به حدی برسه طبیعی باردار بشم من همینکه اسپرم بردارند ازش بتونم آی وی اف کنم راضیم 🥲

عکس ازمایش هورمونی گذاشتم نگاه کنید 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

واسه اقایون نمیدونممن پرولاکتینم بالا بودبا یه قرص راحت رسید به حد نرمالمشکل خاصی نیس اصلا

شکر 

انشالله مشکل همسر منم حل بشن 

شکر انشالله مشکل همسر منم حل بشن

انشالله

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من که خانمم پرولاکتین خونم بالاس یکم

اخه همسر من آزواسپرمه میگم شاید دلیلیش همین پرولاکتین باشه و بتونن درمانش کنن

مال من 1250 بود چند ماه درمان کردم اصلا خویگب نشد فکر کنم باید ام آر آی بدم

خانم هستید؟؟؟