2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا

380 بازدید | 54 پست

چه دلایلی باعث شد رتبه ای که می‌خواستین‌ و نیارین؟

برمیگشتین عقب چه کارایی انجام میدادین و برعکس‌‌

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

خامی توهم نداشتن اطلاعات کافی ندونستن درباره تراز و این چیزا 

همش باعث شد فک کنم من دیگه امسال قبولم(پیراپزشکی میخواستم)

یکی نبود بگه اخه با تراز کل ۷۰۳۹ میخوای چه غلطی بکنی 

کلا هیچی نمیدونستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خامی توهم نداشتن اطلاعات کافی ندونستن درباره تراز و این چیزا همش باعث شد فک کنم من دیگه امسال قبولم( ...

چرا ترازت کم شد؟ از کی شروع کرده بودی به خوندن؟ چقدر میخوندی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استمرار نداشتم + مرور درست حسابی هم نداشتم +پایم اینقدر ضعیف بود واقعا در عرض یکسال ممکن نبود

یعنی نمرات دهم و یازدهمت‌ پایین بود و پایه تشریحیتم ضعیف بود یا فقط از لحاظ تستی ضعیف بودی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا ترازت کم شد؟ از کی شروع کرده بودی به خوندن؟ چقدر میخوندی

من پارسال اصلا کنکوری نخوندم چون فکر میکردم با معدلم میتونم به رشته دلخواهم برسم🤣🤣میگم ک هیچی بارم نبود اون موقع گوشیم نداشتم ک این مشاورا مثلا تو اینستا حرف میزنن یچیزی بدونم 

تراز معدلم ۸۲۰۰ بود ک اونم کافی نبود 

تراز کنکورم ۵۸۷۹

یعنی نمرات دهم و یازدهمت‌ پایین بود و پایه تشریحیتم ضعیف بود یا فقط از لحاظ تستی ضعیف بودی؟

زمان من دهم و یازدهم نهایی نبود ولی کلا معدلم همیشه عالی بود . خوب بودن تو دروس مدرسه با خوب بودن تو کنکور زمین تا آسمون فرق داره. تشریحی هم نمیفهمم منظورتو اصلا مگه تشریحی خوب و بد داره برای نهایی باید ته کتابرو در بیاری همین .

من پارسال اصلا کنکوری نخوندم چون فکر میکردم با معدلم میتونم به رشته دلخواهم برسم🤣🤣میگم ک هیچی بارم ...

وای نه::::)

کنکور دومت کِی بود؟ رشته ای که میخواستی قبول شدیی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زمان من دهم و یازدهم نهایی نبود ولی کلا معدلم همیشه عالی بود . خوب بودن تو دروس مدرسه با خوب بودن تو ...

اهااا

نه نه نه.. منظورم اینه که تو امتحانای تشریحی هم ضعیف بودی یا فقط تو تست زنی مشکل داشتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهااانه نه نه.. منظورم اینه که تو امتحانای تشریحی هم ضعیف بودی یا فقط تو تست زنی مشکل داشتی

نه تشریحی خوب بودم . من فارغ‌التحصیل خیلی قدیمی سال ۱۴۰۰ فارغ‌التحصیل شدم ولی ۴۰۳ قبول شدم چیزی که میخواستم ....