2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده نمی‌دونم برم خونه پدرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 26 پست

وا کجا میخای بری عجبااا،الان تو دیگ ی مادری،ی بچه ۴ساله داری این‌طرز فکرای بچگونه رو بزای همیشه بذار کنار،ببخشا ولب اگ‌قرار بود ی روز بری ،نباید بچه دارمیشدی این طرزفکر منه،خودم هنوز بچه ندارم ۴ساله متاهلم بارها باشوهرم شدیدددد دعوامون شده جوری ک مادرشوهرم‌اومده حلش کرده اما ی بارم‌نگفتم برم‌خونه بابام...برم ک چی شه؟؟بدتر میشه ک مشکل.....اصلا رفتنو ولش کن،اون بچه اسیب روحی میبینه دیگ‌بخاطر بچتون کوتاه بیایین یکیتون......هم خودت هم باباش تموم کنین بره

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا هی زیاد بری قهر بی ارزش میشی از این اتفاقا بین زن و شوهرا پیش میاد 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
ازاین دعواها ک زن و شوهرا روزی هزاربار دارن منم دارم مگ بچه ای سراین قهر کنی بریقهر فقط برای طلاق بز ...

مسئله فقط این نیس شوهرم اصلا اخلاق نداره و چه توی جمع چه خلوت همیشه سرم داد میزنه و اصلا احترام نمی‌ذاره بی احترامی می‌کنه خیلی عصبیه همیشه داد میزنه دخترم هم عصبی شده ، خودش همیشه به دخترم فحش میده و داد میزنه سرش ولی من تا شوخی کنم یا کوچکترین چیزی بگم باهام بدرفتاری می‌کنه 

بچه ست مشخصهکل کل الکی نکنید با هم

ربطی به بچگی نداره بعصیا عصبی ان

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
ربطی به بچگی نداره بعصیا عصبی ان

نه اقا رو میگم

توی تاپیک

تو بچمو اذیت کردی منم اذیتت میکنم😐

این رفتار برای ادم بالغ نیس

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من نود درصد مواقع سکوت میکنم فقط فقط بعضی وقتا صبرم تموم میشه

بنظرم یه مشاوره برید اگر شوهرتون خیلی عصبیه و اذیت میکنه

چون نمیشه شما و دخترت هی اذیت بشید

اعصاب نداره

بره بهش دارو بدن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نه اقا رو میگمتوی تاپیکتو بچمو اذیت کردی منم اذیتت میکنم😐این رفتار برای ادم بالغ نیس

منم همینو میگم! میگم بالغ باشه هم ممکنه عصبی باشه دیگه