2777
2789
عنوان

دانشگاه ازادقم

212 بازدید | 25 پست

میدونستید شکل دبیرستانه😝✌️😃

وووای وقتی میخوای واردشیرانگار میخواییربری وارد حرم حضرت معصومه شی خخخ 

یه زنه چادری رو گرفته مثل خادم های حرم نشسته اونجا اگه چادر ندلشته باشی بت یدن میگن برو فک کنم ارایشتم میگن پاک کن باور کن ناخناتم نگاه میکنن  یعنیییی چیییی 

پسرا کلا جدا ...یعنی ساختمونو راهشون کلا جداس از دخترا خخخ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک خوبه باز داخل مختلطه من سال ۸۸ تربیت معلم ی شهر سنتی دیگه بودم . 

کلا زن بودیم چادر اجباری بود . آرایش ممنوع. ساعت پنج عصر درا رو میبستن یعنی دیر میومدی میفرستادن حراست حتی تو خابگاه حق پوشیدن شلوارک و تاب نداشتیم 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من قمم فقط دانشگاه اینجوره شاید که من نرفتم البته فقط دیپلم گرفتم🥴😂

آکا داخلشهر کسی کاری نداره اتفاقا اینجا انقد خوبه خوش میگذره 

یبار بیاین قم مطمعنم خوش میگذره بهتون سخت گیری نیست اینجا شاید فقط دم حرم همین

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیچاره قمی هامن شنیدم اونجا داخل دانشگاه اگه ببینن ی پسر و دختر کنار هم نشستن یا دارن باهم حرف میزنن ...

اره والا ادم حول میکنه خخخ ...همینکارارو میکنندکه انقد قمیا ندید بدید شدن

من قمم فقط دانشگاه اینجوره شاید که من نرفتم البته فقط دیپلم گرفتم🥴😂آکا داخلشهر کسی کاری نداره اتفا ...

دانشگاش خنده دار بود خخخخ من خودم قمم میخوام مهر دانشگاه ازاد پردیسان برم خندم گرفت رفتم فکر کردم داخل حرم شدم😝