2777
2789

پسری که قدش۱۷۲باشه برای دختری که قدش۱۶۷باشه مناسبه؟ من قبلا با خودم فکر میکردم همین که پسر بلندتر باشه کافیه و این که قدش چنده مهم نیست. دوستم قدش ۱۶۷ه و یه خواستگار براش اومده بود که ۱۷۲بود. دوستم همش میگفت به نظرش کوتاهه و براش مناسب نیست من اصرار میکردم که نههه خوبهه. الان تاپیک پربازدید رو که ۱۷۲رو کوتاه حساب میکرد دیدم عذاب وجدان گرفتم که به دوستم اونو میگفتم🤔به نظر شما پسر چند سانت از دختر بلندتر باشه اوکیه؟

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

بنظرم مقدار خاصی نداره دختر باید به دلش بشینه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی ب خود ادم داره

ولی کلا ب نظرم در حدی ک اگ دختر کفش پاشنه بلند پوشید بازم کوتاه تر از پسره باشه

ولی کلا خیلی چیزای دیگ ملاکه

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
بستگی ب خود ادم دارهولی کلا ب نظرم در حدی ک اگ دختر کفش پاشنه بلند پوشید بازم کوتاه تر از پسره باشهو ...

دوست منم همینو میگفت. میگفت من اگه پاشنه بلند بپوشم ازش بلندتر میشم.

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

یه کاربری بود یادمخ قد خودش 160 بود 

قد شوهرش 178 و خیلی هم میگفت شوهرش خوبه پولداره و با اخلاق 

بعد این کاربره وسوسه شد براشرایطش و قبولکرد 

بعد شوهر بنده خدا رو همش مفایسه میکرد با بقیه که من قد بلند میخاستم و تو کوتاهی 

به دوستت بگو اگر قراره بعدا اینجوری بشه به هیچ عنوان قبول نکنه

...
خدایی این دیگه موضوعی نیست که بشه برای همه یه نسخه پیچید!

درسته...ولی در کل میخواستم بدونم تا چه حدی اوکیه. که دیدم کاربرا گاها دو سانت با پارتنر یا همسرشون فاصله داشتن ولی هیچ مشکلی نبوده. البته بازم بستگی به خود طرف داره

خب دیگه

میلش نبوده

سنتی هم اگ بوده باشه خب طرف تو چشمشه این موارد

ولی موقع دوستی و اینا

طرف پا میزاره رو معیاراش چون شناخته طرفو😁

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
یه کاربری بود یادمخ قد خودش 160 بود قد شوهرش 178 و خیلی هم میگفت شوهرش خوبه پولداره و با اخلاق بعد ا ...

خب مرده که تقریبا ۱۸۰بوده. مگه ۱۸۰کوتاه محسوب میشه؟ چرا من قبلا اینو خیلی یلند حساب میکردم🥲