تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای آبجی بخدا عین خودمیمنم اونقدر نا امیدمشبا میخوابم دوس ندارم روز بشهخیلی وقته منتظر معجزه اماما نم ...
دقیقا میفهممت
چون منم تلاشامو کردم هرکاری تونستم کردم و...
دعاها خوندم چقدر ذکر و سوره و... خوندم😭
چقدر تایپیک دیدم مقاله دیدم
پادکست گوش کردم😭😭😭😭
خسته ام خسته نا امیدم
دقیقا میفهممت
ادم که تمام تلاششو کرده باشه و تامید بشه و به اون نتیجه که مبخواد نرسه دیگه نامیدی جونشو انگار هر روز میگیره