2777
2789

نامیدم از همه چی و به شدت خسته ام

برام دعا کنید خواهش میکنم از تون

حالم خیلی بده هرکاری میکنم بهتر نمیشم

انگار دارم هر لحظه جون میدم

همش میگم کاش بمیرم دیگه توانشو ندارم دیگه نمیکشم

خسته ام

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
چقدر مثل منی💔💔💔💔💔💔

قشنک امضاتو میفهمم نامیدی...

خدایا😭😭😭😭

در این حد نا امیدی تاحالا نبودم

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنک امضاتو میفهمم نامیدی...خدایا😭😭😭😭در این حد نا امیدی تاحالا نبودم

ای آبجی بخدا عین خودمی

منم اونقدر نا امیدم

شبا میخوابم دوس ندارم روز بشه

خیلی وقته منتظر معجزه ام

اما نمیشه

دارم دق میکنم💔💔💔💔💔

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

ای آبجی بخدا عین خودمیمنم اونقدر نا امیدمشبا میخوابم دوس ندارم روز بشهخیلی وقته منتظر معجزه اماما نم ...

دقیقا میفهممت 

چون منم تلاشامو کردم هرکاری تونستم کردم و...

دعاها خوندم چقدر ذکر و سوره و... خوندم😭

چقدر تایپیک دیدم مقاله دیدم

پادکست گوش کردم😭😭😭😭

خسته ام خسته نا امیدم

دقیقا میفهممت

ادم که تمام تلاششو کرده باشه و تامید بشه و به اون نتیجه که مبخواد نرسه دیگه نامیدی جونشو انگار هر روز میگیره