2777
2789
عنوان

دیشب این خوابو عجیبو دیدم

98 بازدید | 6 پست

اول که متاهلم و دوتا بچه دارم 

دیشب یکم اعصابم خراب بود  خشمم گرفت باشوهرم و بچه هامو باهمشون قهر کردم زودتر خوابیدم 

خواب دیدم واسه یه فروشگاه شیک کار میکنم یه اقایی که ریسس اونجاس و یه جوون خیلی خوشتیپه و مو بور چشم رنگی بود انگار بهم نظر داره .خیلی حس خوبی بود که بین اون همه کارمند و دختر منو دوست داشت بعد گفت بیا برسونمت خونه .منم باهاش رفتم موتور داشت🤣بعد دوست دبیرستانم اومد نشست جلوش(اونجا که بچه ها میشینن رو زین موتور)

منم عقب نشستم 

هی برمیگشت منو نگاه میکرد من کیف میکردم داره بهم توجه میکنه  دست اخر 

نمیدونم چی شد سکانس بعدی خوابم تو میدون میوه تره بار بودیم گفت میخوام بیام خاستگاری و ....

کلا به نظرتون معنی خوابم اینه کمبود توجه دارم؟؟؟؟فکر کنن دلم واسه اون زمانای خواستنی بودن و ازاد بودن تنگ شده واسه همین این خوابو دیدم ..هییییع 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود توجه محبت

دلم واسه خودم میسوزه بخدا 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

از بچه و شوهر فاصله گرفتی برگشتی به دنیای صورتی دخترای مجرد😂

والا بعد یازده سال یادم رفته بود چه دنیای قشنگی بود