2777
2789

یه مهمونی خانودگیه 

بعد خواهرم ازدواج کرده ولی عصرا همش میاد خونه ما چون حاملس 

مارو دعوت کردن اونو نه 

یه نفر مگه میخواد چقد غذا بخوره😐 شوهرش اصن اهل مهمونی نیست هیجا نمیره.. خواهرم تنها مگه چی میشد اونم میگفتن 

بعد ما ماشین نداریم پدرمم فوت کرده 

هر جا می‌خوایم بریم خواهرم با ماشین خودش مارو میبره بعد اینا که زنگ زدن دعوت کردن خودشونم گفتن فلانی رو می‌فرستیم دنبالتون😐 بخاطر اینکه خواهرمو نگن سرویس رفت و برگشت هم  آماده کردن😑

به نظرم یه جور بی احترامیه اونم جزو خانواده ماست 

مامانم زنگ زد گفت نمیایم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم هر کسی حق داره هر کسی رو میخواد دعوت کنه شاید اونها هم دلایل خودشون رو داشتن برای دعوت نکردن خواهرت

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
والا من پدرمم فوت کرده کلا چهار نفریم دلم نمیخواد یکی دیگه رو هم کم کنن از خانوادمون

الان بحث اینه که هر کدام شما متاهلید و زندگی خودش رو داره اگه دختر خونه بود یه حرفی

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫