2777
2789
عنوان

ممکنه یکی بعد سه سال عاشق بودن

200 بازدید | 7 پست

ممکنه بعد سه سال عاشق بودن بدون هیچ دلیلی ناخودآگاه طرف و فراموش کنه؟:)

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

بله عشق خودم

بعد ۴ سال

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

بعد ۵ سال دوست داشتن بیش از اندازه یک طرفه، خودم با دستای خودم تموم کردم. بدون اینک حتی نظری ازش بپرسم‌ 

سالها درجا زدم دریغ از ی کلمه. دریغ از ی تلاش. 

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
بله بعد ۵ سال دوست داشتن بیش از اندازه یک طرفه، خودم با دستای خودم تموم کردم. بدون اینک حتی نظری ازش ...

وای:)

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

وای:)

از عشق ش طلاق گرفته بود. 

من با همه شرایطش راه می اومدم 

خودش خواست. شاید کسی بیشتر از من هست براش. واقعا نابودم

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)