عزیزم خودت باش برات مهم نباشه که طرف مقابلتون نظرش چیه مهم حال خوش خودته ببین خواهر شوهرهای زرنگ فهمیدی الکی جلوت اینطوری میگن که حرص تو در بیاد یاد بگیر برات مهم نباشه خودت خودت و دوست داشته باشی نظر خودت مهم باشه
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نقطعه ضعفتو فهمیدن.خبر نداری.هر چی بیشتر اونو اولویت میزارن تو مشتاقانه تر خدمات میدی
آفرین حرف درست 👏👏👏اینا دنبال آدم ساده هستن که ازشون بیگاری بکشه و مدام به اسی میگن فلان و بهمان اینم ساده مدام واسه ایکه عروس خوبه باشه خودش هلاک کرده عامل از اینکه اونا مار خوردن افعی شدن
چرا باید عروس خوبی باشی.چی به اون میدن که به تو نمیدن
خیلی کارها برای اون انجام میدن که برای من انجام نمیدن.همیشه تو سختی ها من در کنارشون بودم اما اون خودش رو کنار میکشه اما برای من هیچ کاری انجام نمیدن برای اونهمه کار انجاممیدن
اوایلش سخته ولی کم کم با تکرار و تکرار که خودت باشی یواش یواش بهتر میشه در حد معقول کار کن نه خودکشی کن که بگنن تو عروس خوبه باشی به درک اصلا بگن عروس تنبل مهمه مگه