2777
2789

این مادر شوهرم خیلی فضوله خیلی دروغگو هست خیلی به همچی کار داره پشت سر خدا هم صحبت می‌کنه خلاصه منو خیلی اذیت کرده تو این دو سه سال

خلاصه دامادشون میاد به شوهرم میگه من نمیتونم با آبجیتون مدارا کنم هرروز جنگ داریم تکلیف منو مشخص کنین بعد شوهرم آبجیش رو بر میداره میاره شهرستان خونه باباش اینا که باهاش صحبت کنه

بین این دوتا هم جنگ میشه آبجیش بر میگرده شهر 

از اینور مادر شوهر و پدر شوهرم هم میرن که داماد و دخترشون رو آشتی بدن

شوهرم کلید خونه مارو به مامان باباش میده که شبو اونجا بمونن اونا هم میرن خونه ما

میدونم  مادر شوهرم تمام سوراخ های خونم رو میگرده خیلی عصبیم

بعد الان مادر شوهرم فک می‌کنه من از هیچی خبر ندارم حتی از اینکه رفتند خونم شبو خوابیدن 

خیلی ادعا داره می‌خوام یجوری کنایه و تیکه بندازم ضایعش کنم چطوری ؟

یا بیخیال بشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی خیال شو...این جنگا از خودت بیشتر انرژی میگیره...بسپر به کائنات خودش سر وقت همچون جوابشونو میده که کیف می کنی

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز