من فردا موعد پریودمه تا حالا شده پیش از موعد پریود بی بی بذارین مثبت شه من موعدم ۲۸ روزه ست هیچ ماهی ترشح سفید نداشتم این ماه خیلی ترشح دارم سینه هامم دارن میترکن😣😣کلا هم تا پریود نشم درد ندادم قبلش کسی مثل من بوده که روز قبل بی بی بذاره منفی شه بعد مثبت شه؟خیلی واسم دعا کنین ۸ ماهه اقدامم😣😣😣😣
هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=54614038]اخی عزیزم ب احتمال زیاد بارداری منم علایمم درد سینه بود اصلا نمیتونسم دست بزنم بهش[/QUOTEتا حالا اصلا سینه درد نداشتم دعا کنین واسم امروز روز ۲۷ بود بی بی گذاشتم منفی بود خیلی سخته ادم هی منتظر باشه😣😣😣😣
هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻