2777
2789

من فردا موعد پریودمه  تا حالا شده پیش از موعد پریود بی بی بذارین مثبت شه من موعدم ۲۸ روزه ست هیچ ماهی ترشح سفید نداشتم این ماه خیلی ترشح دارم سینه هامم دارن میترکن😣😣کلا هم تا پریود نشم درد ندادم قبلش کسی مثل من بوده که روز قبل بی بی بذاره منفی شه بعد مثبت شه؟خیلی واسم دعا کنین ۸ ماهه اقدامم😣😣😣😣

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

اخی عزیزم ب احتمال زیاد بارداری منم علایمم درد سینه بود اصلا نمیتونسم دست بزنم بهش

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشااله که بارداری.من روز بعد موعدم گذاشتم مثبت شد

خیلی دعا کنین برام

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

[QUOTE=54614038]اخی عزیزم ب احتمال زیاد بارداری منم علایمم درد سینه بود اصلا نمیتونسم دست بزنم بهش[/QUOTEتا حالا اصلا سینه درد نداشتم دعا کنین واسم امروز روز ۲۷ بود بی بی گذاشتم منفی بود خیلی سخته ادم هی منتظر باشه😣😣😣😣

سلام منم ماه اول اقدامم فردا موعدمه دیروز بی بی چک گذاشتم منفی بود ولی کلا پریودیام نامنظمه منم دلم ...

انشالله شمام به خواسته ت برسی عزیزم منم دعا کنین

مرسی عزیزم ان شاءالله دلت شاد بشه

ممنونم عزیزم شما هم همین طور

[QUOTE=54614038]اخی عزیزم ب احتمال زیاد بارداری منم علایمم درد سینه بود اصلا نمیتونسم دست بزنم بهش[/ ...

من برات دعا میکنم تو ام برام دعا کن منم امروز ۲۸ سیکلم بود از پریروز تا امروز بیبی چک گذاشتم همش منفی شد خیلی داغونم ۵ ماه اقدام هستم

خدایا شکرت انشاالله همه چی خوب پیش میره