2777
2789

من باید نظرمو بدم وگرنه خفه میشممممم🫠😶‍🌫️

اخه چطوووووری میشه ی نفر آنقدر توی توهم خودبرتربیتی باشه ‌ و خودشیفته باشه

مردهام عزت نفس دارن.  مگه طرف خرته که چون قدش کوتاه بوده از نظر تو، گند بزنی بهش بعد اون نازتو بکشه 😐🫠 اونم برخورد اول😂😂

چقدر خوشحالم طرف عزت خودشو نگه داشته و گند زده بهت 😶‍🌫️

وای داشتم خفه میشدم باید میگفتم خیلی بهم فشار اومد😂

منمممم خواستم یه چیزی بهش بگم حیف قفل بود... البته طفلی سن عقلیش کم بوده.... یجوری هم از خودش تعریف میکرد انگار دختر شاه پریون بوده. خواسته اون پسرو کم جلوه بده خودشو ببره بالا.... ینی تا این حد خود شیفته.!!! 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اوالای تاپیک رفتم توش حس کردم ادم منطقی نیست کلا کامنت نذاشتم ، فکر کرده با یه نگاه عاشقش شده که بیاد منت خودشو و خانواده و فک و فامیلو بکشه، بابا طرفو کشوندی خونتون خواستگاری بعد دیوارو‌نگاه میکنی سرد جواب میدی؟ حالا بشین غصه بخور🫤

منمممم خواستم یه چیزی بهش بگم حیف قفل بود... البته طفلی سن عقلیش کم بوده.... یجوری هم از خودش تعریف ...

وای پشمام ریخت 😐

یعنی هرکس از نظرش ظاهر خفنی نداشت این مجوز داره باهاش بدرفتاری کنه!! بعد دلیل ؟؟ چون خیلیییی دختر خوشگلیه😐😂

کاش سرکاری باشه تاپیکش😂🫠🫠🫠

فقط اونجا که گفته کی زنگ میزنی😆😆😆اونم گفت دیگه لزوم نیست

دقیقاا نگاه پسره نکرده. باهاش حرف نزده. فقط پرسیده کی زنگ میزنی😂.. یبارم دایی من رفته خواستگاری یه دختره.. بعد دختره ازش پرسیده الان شما از من خوشتون امده تو همون دیدار اول!!!! بابا صبرررر کن طرف بشناسدت بعددد

وای پشمام ریخت 😐یعنی هرکس از نظرش ظاهر خفنی نداشت این مجوز داره باهاش بدرفتاری کنه!! بعد دلیل ؟؟ چو ...

بعید میدونم سر کاری باشه اتفاقا ادمای اینجوری الان زیاد شده متاسفانه. بدون فکر... والا زمان ما این چیرا نبود الان هرچی جلوتر میره بدتر میشه

میگه چرا یه من برای یه آقایی با قد ۱۷۲ کنجکاوی داشته باشم !با قدش مشکل داشتی اصلا نباید راه میدادی ن ...

خب همینننننن!!!

من اولش گفتم خب پسره هم رفتارش سرد بوده واز همون اول یهو پرسیده سوالی نداری ؟ اینم گفته نه 

بعد هرچی جلوتر رفت بیشتر پشمام ریخت ! از نظرت قدکوتاه بود چرا راه دادی که بعد با شخصیتش بازی کنی😐

فقط اونجا که گفته کی زنگ میزنی😆😆😆اونم گفت دیگه لزوم نیست

خوشحالم پسره عزت نفس داشته و ب غرور این بانو اضافه نکرده😐🫠

چ جوری روش شده بپرسه کی‌زنگ می‌زنی😂

دقیقاا نگاه پسره نکرده. باهاش حرف نزده. فقط پرسیده کی زنگ میزنی😂.. یبارم دایی من رفته خواستگاری یه ...

ببین منم جلسه ی اول از همه چی همسرم به شدت خوشم اومد  پرسیدم منو دوس داری.  😅😅😅 میخوام از خجالت خفه بشم 

همین سوال من باعث شد رفتم تو مغزش نتونس ولم کنه به شدت باب میلم بود 

البته بعدا سوالمو با سیاست جمع و جور کردم اما خودم میدونم که قصدم چی بود   

اسمم نظر همسرمه
ببین منم جلسه ی اول از همه چی همسرم به شدت خوشم اومد پرسیدم منو دوس داری. 😅😅😅 میخوام از خجالت خ ...

اره درسته... ولی ادما باهام متفاوتن. شایدبعضی پسرا خوششون از این سئوالا نیاد یا فکر کنن اون دختر عجول یا یه چیزی هست که پرسیده... البته ممکنه بخاطر هیجان باشه. ولی همه رفتارشون یکی نیست.