2777
2789

سلام 

خیلی مودب و با ایمان بود 

یه مدت مریض روحی شد 

دارو استفاده کرد 

حالا بی تفاوت شده 

یه اقایی محل کارش هست 

خیلی بد زبونه 

مثلا کلمات ناموسی میگه 

مربوط به مرد 😐میفهمید 

مثلا اوضاع فلان خره 

چتاشو خوندم اینم یاد گرفته

تو چت به اون گفته 

من خیلی نگرانم 

اصلا خوشم نمیاد 

از همسرم بعیده ولی یکم بیخیال شده 

چند روزه کلا سر یه موضوعاتی باهاش حرف نمیزنم حوصله بحث ندارم دیگه 

بنظرم زشته براش حتی تو چت چنین چیزی بگه 

البته یک یا دوبار گفته مثلا

ولی از اون یاد گرفته میترسم از تاثیرش

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

نه والا طبیعیه مرد دیگه بزار فحش بده به تو که فحش نمیده

روش باز شه میده دیگه 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش باز شه میده دیگه

دقیقا از این میترسم 

اصلا بی خیال شده 

هر چقدرناراحتم برلی یه موضوعی به رو خودش نمیاره 

هر چی میگم میگه خودت خودت 

بی ادب شدنش رو حس میکنم

واقعا خسته شدم 

خودشم انقد باهاش حرف نزدم شب با خودش میگفت این چ زندگیه 

روز که میشه دوباره همون اش و همون کاسه 

همش بخاطر این پسره بی ادبه

روش باز شه میده دیگه

دقیقا از این میترسم 

اصلا بی خیال شده 

هر چقدرناراحتم برلی یه موضوعی به رو خودش نمیاره 

هر چی میگم میگه خودت خودت 

بی ادب شدنش رو حس میکنم

واقعا خسته شدم 

خودشم انقد باهاش حرف نزدم شب با خودش میگفت این چ زندگیه 

روز که میشه دوباره همون اش و همون کاسه 

همش بخاطر این پسره بی ادبه

دقیقا از این میترسم اصلا بی خیال شده هر چقدرناراحتم برلی یه موضوعی به رو خودش نمیاره هر چی میگم میگه ...

یه مدت بی خیال باش حساسیت نشون نده کاری نکن که قبحش بریزه و جلوی تو یا خدایی نکرده به تو چیزی نگه 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

الان نیاز به حمایتت داره بیشتر هواشو داشته باش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

باهاش صحبت کن آروم برمیگرده به قبل بگو همنشین بی ادب روت اثر نذاره تازه شاید بتونه فرهنگ درست رو به همکارش هم بیاموز ه هشدار بده که اگر درست نمیشه بادوستش برحذر باشه فاصله بگیره زیبایی گفتار آدم رو بزرگ می کنه،، لقمان ادب از کی آموخته؟ 

باهاش صحبت کن آروم برمیگرده به قبل بگو همنشین بی ادب روت اثر نذاره تازه شاید بتونه فرهنگ درست رو به ...

حق با شماست 

من چت های مردونه همسرم با دوستاش را نمیخونم.

خودمم چیزایی ممکنه داشته باشم با دوستانم که به همسرم ربطی پیدا نمیکنه...

اصلا رابطه خودم با همسرم را قاتی نمیکنم با رابطه اش با دوستاش

این کاربری غیرفعال شده است

ببین فحش دادن و کتک زدن یه جور تخلیه روانیه که باعث میشه آروم بشه آدم وقتی عصبانیه 

بعد اگه عادت بشه دیگه ترک نمیشه فقط میشه دوری کنی 

باهاش حرف بزن بگو به دوستت یاد بده حرف بد نزنه سعی کن روش تاثیر بذاری