2777
2789
عنوان

دوستان یه موضوع

177 بازدید | 27 پست

بعضی از مسائل به قدری کودکانه س که واقعا ادم می مونه در مقابلشون باید چه واکنشی نشون بده من یکیشو باهاتون مطرح میکنم و شما بگید از دید خودتون چطور باید باهاش برخورد کرد:

من یه دوسته۱۳ ساله دارم یعنی از دوران دبیرستان این دوست من دغدغه کلاس گذاشتن رو همیشه نسبت به همه داشته به خاطر همین من چند بار طی این چندسال فاصله گرفتم و خودش باز برمیگرده به هر بهانه ای.

کلاس جدید این دوست من اینه که پیام های توی تل گرام رو که در حین مکالمه س یا جوابشو دادی یا لایک کردی یا هر چی آنلاین میشه چند بار ولی نمیخونه:)

اوایل گفتم لابد دستش بنده بعد دیدم نه آن و آف میشه شاید ۷ ساعت بعد، مثلا اون استیکری که براش فرستادی رو باز کنه :))

واقعا برام مسخره و زشت و آزار دهنده و سخیفه

و به نظر من یه جور توهینه نمیدونم با این تفکر بچگانه چه باید بکنم و حساس شدم به این رفتارش

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا برام‌ مهم نیست.

چون وقتی توی تل ب کسی پیام میدم.‌سریع میام‌بیرون و ب نی نی سایت سر میزنم😆😆

و ب کل تل رو فراموش میکنم.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خو محلش نده. اصلا کاری باهاش نداشته باش. آدم دوست و رفیق میخواد که باهاش حال کنه نه این که آسایش فکری آدمو به هم بزنه. من حدود سه چهار سال پیش دختر یکی از دوستای مامانم اصرار داشت با هم دوست باشیم و بیرون بریم و اینا. دو بار باهاش بیرون رفتم و دیدم به طرز فاجعه انگیزی پز میده!!! یعنی بدددد پز میداداااااا. منم به طرز خیلی فاجعه آمیز تری پروندمش 😂 والا به خدا صدتا مشکل دارم. دیگه حالشو ندارم یه غربتی تازه به دوران رسیده بخواد برام افه بزاره

اینقد بدم میاد سین نمیکنن..یا سین میکنن جواب نمیدن.. بگیر جرش بده.. دلیلت برا قتل و جر دادنم کاملا قابل توجیه وقانونیه😆

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

وای چقدر دوستت سرش شلوغه

خخخخ

اصلا برات اهمیت نداشته باشه

یه پیام قرار گذاشتن بنویس

7 ساعت بعد که باز کرد گفت من ندیدم یک ساعت بعد باز کن بگو برای تو نبود برای دوستم بود الان تازه از بیرون رسیدم

بی خیال باش تا کامروا باشی
خو محلش نده. اصلا کاری باهاش نداشته باش. آدم دوست و رفیق میخواد که باهاش حال کنه نه این که آسایش فکر ...

کلا چرا بعضیا اینطورین اخرش تنها میشن

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
دوستت 13 سالشه؟

نه عزیزم ۱۳ سال هست که میشناسیم همو 

عزیزم شاید با تلگرامش کار میکنه سرش شلوغه . اصلا مهم نیست به نظر من . واسه خودمم پیش امده

نه فدات شم اوایل این حدسو زدم بعد دیدم نه 

چند ماهه کارش همینه

منم هر چیزی رو هر وقت دلم بخواد می خونم یا ج میدم.

از این جنبه بهش نگاه کنید که هر آدمی کار و زندگی خودش رو داره، اختیار وقت خودش رو داره

نمیشه حالا چون مجازی امکان ارتباط نزدیک و جواب دادن سریع رو فراهم کرده، انتظارات تو این زمینه بالا بره

اینقد بدم میاد سین نمیکنن..یا سین میکنن جواب نمیدن.. بگیر جرش بده.. دلیلت برا قتل و جر دادنم کاملا ق ...

اینم یه راهیه😊 ولی لطفا یه چیز کاربردی تر بگین چون نمیخوام احترامشم بشکنم بعد این همه سال

منم هر چیزی رو هر وقت دلم بخواد می خونم یا ج میدم. از این جنبه بهش نگاه کنید که هر آدمی کار و زندگی ...

خب عزیزم میشه اینجور مواقع گفت الان دستم بنده و پیام میدم