2777
2789
عنوان

دوستان یه موضوع

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 27 پست
اتفاقا لامصبا تنها نمیشن 😒😒 دیدم دوست زیاد دارن اتفاقا

چرا تنها شد بچه های دبیرستان دیگه وقتی قرار میذارن میگن فلانی رو نگو من خودم تحملم بالاس ولی این کار رو دیگه واقعا توهین میدونم

انگار میخواد بگه ببین تو ادم مهمی نیستی که مثلا این استیکر قلب ت رو حتی باز کنم😑😑

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم میشه اینجور مواقع گفت الان دستم بنده و پیام میدم

خب چرا خودتون این برداشت رو نمی کنید؟

واقعا مردم موظف نیستن وقتی تو خونه خودشونن تو خلوت خودشونن یا به هر شکلی درگیر زندگی شخصی خودشونن مسئولیت جواب دادن به بقیه رو داشته باشن، اونم مثلا استیکر و لایک و ... 

خب چرا خودتون این برداشت رو نمی کنید؟ واقعا مردم موظف نیستن وقتی تو خونه خودشونن تو خلوت خودشونن یا ...

عریزم من کلا اهل چت نیستم مثلا همین دیروز بعد ۴ روز پی ام داد که فلان کارو قرار بود بکنیم بریم منم جوابشو دادم یعنی من حتی شروع کننده نبودم در کل شاید ۸ تا ۹ تا پیام هامونم نشد

بعد پیام اخرم که "باشه" بود رو نخوند! بعد دیدم چند بار آن و آف شد و نخوند

خب این کار ایا عاقلانه ست؟ بی ادبی نیست؟

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
عریزم من کلا اهل چت نیستم مثلا همین دیروز بعد ۴ روز پی ام داد که فلان کارو قرار بود بکنیم بریم منم ج ...

وای چیش بی ادبیه؟؟؟ 

خب باشه رو شاید نوتیفیکیشنش رو دیده دیگه باز نکرده

باشه آخه ج داره؟

واقعا درکت نمی کنم

انقدر با توقع داشتن بی جا از مردم خودت رو اذیت نکن عزیزم

وای چیش بی ادبیه؟؟؟  خب باشه رو شاید نوتیفیکیشنش رو دیده دیگه باز نکرده باشه آخه ج داره؟ واق ...

اره خب! بی ادبیه دیگه ، میشه همونو خوند ولی جواب نداد توی دنیای واقعی مثل اینه یکی بگه خداحافظ و شما سرتو کج کنی بری و هیچی نگی

اره خب! بی ادبیه دیگه ، میشه همونو خوند ولی جواب نداد توی دنیای واقعی مثل اینه یکی بگه خداحافظ و شما ...

اشتباه شما همینه. دنیای مجازی با واقعی فرق داره. مسلما این دوست شما تو دنیای واقعی نمیاد به قول شما موقع خداحافظی بی محلی کنه و بره. به شما هم پیشنهاد می کنم مثل دوستت ،دنیای مجازی رو جدی نگیری و تمرکزت رو بذاری رو دنیای واقعی. ارتباط مجازی فقط برای آسون شدن بعضی کاراس، نه اینکه کلا همه ی کدها و هنجارهای زندگی واقعی رو بخوای منتقل کنی بهش و انتظار برآورده شدنشون رو داشته باشی.

اشتباه شما همینه. دنیای مجازی با واقعی فرق داره. مسلما این دوست شما تو دنیای واقعی نمیاد به قول شما ...

نه عزیزم قبول ندارم شرمنده 

همونقدر که توی دنیای واقعی باید احترام نگه داریم مجازی هم همونطوره 

همون اول هم گفتم توی واقعی و بیرون هم اهل اینجور کلاس گذاشتن هاس حتی به مغازه دار ها موقع خرید سلام خدافظی نمیکنه

برا همینم راهنمایی خواستم چون برام عجیب بود

اشتباه شما همینه. دنیای مجازی با واقعی فرق داره. مسلما این دوست شما تو دنیای واقعی نمیاد به قول شما ...

فیلی جون شاید شما قصدی نداری ولی این دوست من قصدش کلاس گذاشتنه

نه عزیزم قبول ندارم شرمنده  همونقدر که توی دنیای واقعی باید احترام نگه داریم مجازی هم همونطوره ...

خب اگه کلا می دونی آدمیه که احترام گذاشتن بلد نیس ناراحتیت واسه چیه؟ به خودت نگیر و بی تفاوت باش

خب اگه کلا می دونی آدمیه که احترام گذاشتن بلد نیس ناراحتیت واسه چیه؟ به خودت نگیر و بی تفاوت باش

یعنی منم مثه خودش پیاماشو نخونم؟

نمی دونم واکنشت به خودت بستگی داره ولی مهم ترین کاری که باید بکنی اینه که فکرتو مشغولش نکنی و کلا ای ...

باشه عزیزم ممنونم ازت🌷