2777
2789

ولی در ظاهر اصلا نشون نمیده حتی محبتم میکنه منم اخلاقم مثل آینه هست هر حرفی پیشم میگن از بدگویی تو جمع یهو از دهنم میپره و همونو به طرف میگم از جانب خودم  واقعا احساس احمق بودن بهم دست داده که بازیچه یک آدم روانی شدم ،هر وقتم میخوام فاصله رو حفظ کنم جاریمم همیشه با حیله خودش رو نزدیک میکنه بهم که بدگویی رو شروع کنه پیشم  بخوامم سرد رفتار کنم ناراحتی درست میکنه چرا جاریم اینکارارو میکنه عادتش هست پیش بچه هاش و شوهرشم همینطوری هست ولی در ظاهر نشون نمیده و خودشش رو خوب نشون میده شما باشید چیکار میکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه جاریت پشت دیگران بدگویی می‌کنه و تلاش می‌کنه ظاهر رو خوب نشون بده، نشون از شخصیتی داره که احتمالاً به خاطر ناامنی‌های خودش یا عادت‌های غلط خانوادگی این رفتارها رو داره. متأسفانه آدم‌هایی که این‌طوری هستن، وقتی کسی رو ساده یا صادق می‌بینن، تلاش می‌کنن ازش برای تخلیه خودشون یا برای پیشبرد نیت‌های پنهان‌شون استفاده کنن.

چرا جاریت این کار رو می‌کنه؟

✅ شاید عادت خانوادگی‌شونه، همونطور که گفتی هم بچه‌هاش و هم شوهرش همین‌طورن.

✅ شاید حس رقابت یا حسادت داره، یا از طریق بدگویی احساس قدرت می‌کنه.

✅ شاید دوست داره همیشه کسی رو به‌عنوان هم‌پیمان یا شنونده داشته باشه تا خودش رو سبک کنه.

---

حالا اگه جای تو بودم چی کار می‌کردم؟

💡 ۱. بی‌طرف و خاموش بمون.

هر وقت شروع به بدگویی کرد، نه تأیید کن نه رد. فقط گوش کن و واکنش خاصی نشون نده. مثلاً بگو:

«آها» یا «عه! خب...» یا «متوجه شدم»

اینطوری اون لذت پخش کردن بدگویی رو ازت نمی‌گیره و چیزی هم از دهنت بیرون نمی‌پره.

---

💡 ۲. فاصله محترمانه بساز.

لزومی نداره سرد بشی که ناراحتی ایجاد شه. می‌تونی با بهانه‌های طبیعی خودت رو کمتر در دسترس کن:

سرت شلوغه.

بچه‌ات کارت داره.

کار خونه داری.

خسته‌ای.

(هر بار یه بهونه واقعی بیار که دلیل بشه کمتر نزدیکت شه.)

---

💡 ۳. حرف‌ها رو نگه دار.

قبل از اینکه چیزی از حرف‌هایش رو جایی بگی، با خودت بگو:

«آیا گفتن این حرف، من رو به دردسر میندازه؟»

اگه جواب بله بود، سکوت کن. بدون که اون داره ناخودآگاه یه تله می‌ذاره و تو به خاطر صداقتت می‌افتی توش.

---

💡 ۴. نقش آینه رو بذار کنار.

تو آدم بدی نیستی! فقط باید خودت رو کمی کنترل کنی. این رو تمرین کن که حتی اگه حرف بدی شنیدی، به خودت بگی:

«این حرف مال من نیست که بخوام پخشش کنم.»

---

💡 ۵. آرام آرام مرزها رو بساز.

لازم نیست یه دفعه قطع رابطه کنی، چون باعث دعوا می‌شه. قدم‌به‌قدم تعامل رو کمتر کن. مثلاً اگه روزی ۱۰ دقیقه باهاش گپ می‌زدی بکنش ۵ دقیقه.

من بودم ازش دوری میکردم و اگه از سر اجبار بهش نزدیک شدم حرفو عوض میکنم و نشون میدم که علاقه ای ندارم گوش بدم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
اولا ارتباطت رو باهاش کم‌کن دست خودته. دوما بعنی چی از دهنت میپره؟ این مشکل شما هست نه جاری.

مثلا خواهر شوهرم اومد تو آپارتمان مادرش واحد خرید و چون شوهرم و برادر شوهرم سهم داشتن سهمشون رو جاش زمین داد این جاریم انقدر تو گوشم خوند ماشاالله نفهمیدیم چطور فلانی پولش جور شد اومد اونجا چی داد چی گرفت سرمون کلاه رفت ما خونه گرفتیم طلاهامونم دادیم این طلاهاش دست نخورده موند از این حرفا انقدر در گوشم گفت که یکبار خونه مادرشوهرم دعوت بودیم که یک  دستبند جاریم بدل برای خواهرشوهرم خرید بعد من خبر نداشتم خواهرشوهرم گفت دستبند طلا آقامون خریده برام   منم از دهنم پرید گفتم ماشاالله خوش به حالت ما همه طلاهامون رفت شما نفروختی هیچ اضافه هم کردی 

اینکه جاریت پشت دیگران بدگویی می‌کنه و تلاش می‌کنه ظاهر رو خوب نشون بده، نشون از شخصیتی داره که احتم ...

ممنونم عزیزم خیلی خوب توضیح دادی سیوش میکنم همیشه بخونم 

عزیز با این حس که احمقانه رفتار کردم و همش خودخوری دارم چیکار کنم 

ممنونم عزیزم خیلی خوب توضیح دادی سیوش میکنم همیشه بخونم عزیز با این حس که احمقانه رفتار کردم و همش خ ...

خواهش میکنم گلم 

سعی کن به چشم یه اتفاق زود گذر بهش نگاه کنی و به کارای مهم ترت برسی