با اینکه همزمان پامو اروم از کلاچ درمیارم و یکم گاز میدم
هماهنگی این دوتا برام سخته
شما اولتون بود چطور راه افتادین روشن كردنشو
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اول پاتو اروم از کلاج بردار ماشین شروع میکنه ب راه رفتن شروع ک کرد گاز بده بعد کامل پاتو بردار
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
فقط الان که اولشه واسه اینکه خاموش نکنی گاز و بیشتر فشار بده بعد کلاج و ول کن
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
اول پاتو اروم از کلاج بردار ماشین شروع میکنه ب راه رفتن شروع ک کرد گاز بده بعد کامل پاتو بردار
یعنی اول پامو از کلاج شروع کنم بردارم بعد گاز بدم
یا همزمان گاز بدم و کلاچ ول کنم
یا کلاچ ول کنم بعد گاز بدم
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم