2777
2789
عنوان

گربه دخترمو چنگ زده

383 بازدید | 73 پست

امشب خونه پدرشوهرم بودیم یه بچه گربه از هفته پیش اکمده تو حیاطشون اینام دلشون سوخته نگه داشتن دخترم هرچی گفتم باهاش بازی نکنه گوش نداد یه کلاف کاموا گذاشته بودن براش دخترم کاموا رو برداشته بود نخشو جلو اون حرکت میداد اونم میگرفت  یه بار نخ افتاد رو پای دخترم اونم خواست نخو بگیره پای دخترم زخم شد خراش سطحی بود منم دوبار با آب وصابون شستم وبتادین زدم به شوهرم گفتم دکتر نبرد خیلی نگرانم فردام جمعه اس بهداشت هم نمیتونم ببرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار بچه با حیوانات انس بگیره و بازی کنه

نه هی گوشزد کن بهش

نه بترسونش

حیوون هار زنده نمی مونه

لازم نیست الکی بترسی یا دکتر ببری هیچی نمیشه

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

چیکارکنم ؟؟؟واکسن هاری رو چیکارکنم ببرم دکتر لازم باشه بگه ببرم بزنم ؟؟؟بیمارستان میزنه؟

تا چه حد زخم شده؟

خراش و اینا باشه اصلا لازم نیست

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

عزیزم ممکنه نیاز به واکسن کزاز باشه

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بذار بچه با حیوانات انس بگیره و بازی کنهنه هی گوشزد کن بهشنه بترسونشحیوون هار زنده نمی مونهلازم نیست ...

شما با بیماری کزاز و خراش گربه اشناییت داری😐

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نگران نباش چیزی نمیشه همین که شستی کافیه 

اون گربه هم قصدش بازی بوده و گرنه گربه احساس خطر نکنه چنگ نمیزنه 

اگه خراش سطحی بوده جای نگرانی نیست 

ولی اگه خیلی عمیق بوده بهتره ببرینش بیمارستان.

گربه کوچولو هیگ مریضی ندارهپارسال منم گاز گرفت حتی خونم اومد هیچیم نشد

سیستم ایمنی بچه ضعیف نیست؟...

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی