2777
2789
عنوان

گربه دخترمو چنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 73 پست
آخه واکسن کزار مگه برای زخم عمیق نیس؟فک میکردم فقط باید هاری بزنه

نه عزیزم خراش یا زخم ایجاد شده دور از جونش در معرض بیماری کزازه بازم از اورژانس میتونی زنگ بزنی بپرسی یا فردا ببرش دکتر 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خراشه اول اصلا معلوم نبود بعد جاش قرمز شد ولی اینکه خون اینا بیاد نه اصلا .... ولی بازم میترسم

اهاا پس زخمم نیس خب خداروشکر نیازی به کزاز نیس اما بازم برا احتیاط با ی پزشک مشورت کن

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

دوست من زخم چرد گریه دستشو واکسن کزاز زدن توزخمش زخمش فقط خراش بود

آهان ممنون عزیزم پس میگم ببرم دکتر خودشم بگه کدوم بیمارستان ببرم دیگه ...از شانس من افتاد تعطیلات 

شما با بیماری کزاز و خراش گربه اشناییت داری😐

بله

با بیماری های قابل انتقال گربه به انسان هم اطلاع دارم که در صورتی از گربه مریضی می گیری که یا مدفوعش رو دست برنی و دور از جون بخوری

یا پشماش رو بخوری

وگرنه هیچ طوریش نمیشه بچه

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

آهان ممنون عزیزم پس میگم ببرم دکتر خودشم بگه کدوم بیمارستان ببرم دیگه ...از شانس من افتاد تعطیلات

دوست من رفت بیمارستان

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

خراشه اول اصلا معلوم نبود بعد جاش قرمز شد ولی اینکه خون اینا بیاد نه اصلا .... ولی بازم میترسم

هیچ طوریش نمیشه الکی نترس بچه هم اذیت میشه

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

نه عزیزم خراش یا زخم ایجاد شده دور از جونش در معرض بیماری کزازه بازم از اورژانس میتونی زنگ بزنی بپرس ...

سرکوچه درمانگاه هس پزشک عمومی داره بچم الان خوابه میگم صبح زود ببرم اونجا دکتر عومی نگاه کنه تشخیص میده ؟ 

عزیزم همسر من شغل مرتبط داشت قبلا 

یادمه یبار اومد میگفت یه خانم جوان رو سگ گاز زده و بعد چندوقت مراجعه کرده و متاسفانه هاری گرفته بود و...

و خیلی موارد این مدلی همیشه برام تعریف می‌کرد

اگر اینا به موقع مراجعه میکردن هیچوقت اینقدر تلخ تموم نمیکردن 

وظیفه ی خودم دونستم بیام تاپیکت بگم حتما و حتما بچه ت رو ببر دکتر حتی اگر یه درصد هم احتمال بيماري نمیدی 

من کارآموز دامپزشکی بودم

با کلی حیوون مریض بودم

همش یبار رفتم آمپولش رو زدم چون زخمم زیاد خون اومد و عمیق بود و قبلو بعد از اون قضیه هزار بار دیگه چنگم زدن و گاز گرفتنو هیچ طوریم نشد

بلهبا بیماری های قابل انتقال گربه به انسان هم اطلاع دارم که در صورتی از گربه مریضی می گیری که یا مدف ...

پس اشناییت نداری😐

اگه گربه یا سگ یا هر حیوون دیگه ای چنگ بزنه بدن و باعث زخم بشه اون شخص در معرض بیماری کزاز قرار میگیره 

من خودم حامی حقوق حیواناتم😐😂😂اما واقعا اینا شوخی بردار نیس

اون رفت دکتر 24ساعت اول بهش قرص انتی بیوتیک داد تافرداش خودشو رسوند بهداشت، این واکسنا معمولا بهداشت میزنه یاببر اگ بستس اورژانس بیمارستانها اوناهم میزنن چندین دز کزاز داره و یک هاری میزنن توزخمش

سرکوچه درمانگاه هس پزشک عمومی داره بچم الان خوابه میگم صبح زود ببرم اونجا دکتر عومی نگاه کنه تشخیص م ...

ارع گلم