2777
2789
عنوان

اینا اثرات سنمه یا افسردگی یاعادیه

149 بازدید | 12 پست

۲۰سالمه ینی رفتم تو ۲۱دانشجوام

من قبلا خیلی اجتماعی بوذم ولی الان یکی بهم میگه بریم بیرون منو لرز میگیرع اصلاااااا دوست ندارم بزم نهایت با مامان بابام اونم فقط تو ماشین بزیم دور بزنیم ک بتونم تو ماشین اهنگ گوش بدم و بیرون نگاه کنم

کم پیش میاد خودم واقن بخوام برم خیلی اوقات تو رودربایسی گیر میکنم و میرم بیرون اینا

ترجیح میذم یا خونه باشم یا دانسگاه نهایتش اینه برم روضه

و خیلی اوقات حس خستگی دارم اینکه حوصلع نذارم استرسم زیاده ذهنم پریشونخ.اذم ناامبدی نیستم ولی حس خستگی بهم زیاد دست میده 

اینکه نمیدونم دقیقا قسنگی این زندگی ب چیه دقیقا. حس میکنم هیچی نمیخام . همیسه اینطور نیستم ولی در هفته حتما این افکار و حسوحال بهم دست میذع. گاهی اوقات هرروز اونم مدام و گاهی فقط هفته ای چند بار

مثلا درسام سنگینه دویت دارم بخونم ولی حوصلع ندارم و باز استرسی میشم و دلم میخاد مدام تو خونه باشم

بااینکه خیلی هم اهل بگوبخنذم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

افسردگی داری و اضطرابچون خودمم درگیرشونم کاملا متوجه میشم

بنظرتون افسردگی تا چه حده با توچه ب چیزایی ک گفتم

ازه اضطراب بسذت بالا دارم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قبلا اینطور نبودی 

قطعا افسردگیه 

دقیقا همین کارایی که گفتی علاقه مند نیستی

و میترسی ازشون رو کم کم انجام بده درست میشه

و راه درمانش اینه سریع جا نزنی 

یکی ی چیزی بهت گفت بهت سریع برنخوره 

محکم جلووهر چیزی وایسا تو توانایشو داری 

چون خدا باهاته

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اگه قبلا اینطور نبودی قطعا افسردگیه دقیقا همین کارایی که گفتی علاقه مند نیستیو میترسی ازشون رو کم کم ...

من یکی دوساله اینطورم و چند وقته شدیددتر شده اینکه اجتماع گریز شدم

نکه علاقه نداشته باشم ینی شاید له له بزنم برم درس بخونم ولی حوصلع نذارم

منم همینم میخام حرف بزنم حوصله ندارم با دوستام حرف نمی‌زنم تو جمع استرس میگیرم تو ذهنم حس بدی دارم و همش دلهره آینده دارم نا امیدم انگار حس میکنم گذشته بهتر از الانه یعنی منم افسردم؟

اگه قبلا اینطور نبودی قطعا افسردگیه دقیقا همین کارایی که گفتی علاقه مند نیستیو میترسی ازشون رو کم کم ...

ن ازین نظر ک بخواذ زودی بهم بربخوره تغییری نکردم و مث همیشم

من یکی دوساله اینطورم و چند وقته شدیددتر شده اینکه اجتماع گریز شدمنکه علاقه نداشته باشم ینی شاید له ...

فقط باید بری وسطش 

مطمئن باش درست میشه 

اینو بدون بقیه به تو کاری ندارن

اگرم کاری داشتن توعم کاری داشته باش همین

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
منم همینم میخام حرف بزنم حوصله ندارم با دوستام حرف نمی‌زنم تو جمع استرس میگیرم تو ذهنم حس بدی دارم و ...

من حرف میزنم ولی ن مث قبل 

گاهی اصلا حوصله ندارم

تو جمع استرس نذارم ولی حوصلش ندارم

کلن حوصلع حرف زدن با ادما نذارم

مخصوصا غریبه ها ک کلن قرار میکنم

من ناامبددنیستم ولی حوصلع ندارم

خیلی کمه بیشتر اضطراب داری ولی سعی کن درمانشون کنی

اره بایذ سعی کنم درمان کنم بدجورم استرسم زیاده

من حرف میزنم ولی ن مث قبل گاهی اصلا حوصله ندارمتو جمع استرس نذارم ولی حوصلش ندارمکلن حوصلع حرف زدن ب ...

شاید تو نیاز به استراحت و تفریح داری ولی من حس میکنم روحم خستس حتی حوصله ندارم به خودم برسم