2777
2789

من الان روانی شدم 

بچم از ساعت ۸ ب بعد انقد دستشویی کرده خسته شدم واقعا از بس شستم و پاکش کردم 

گلوش و گوشش عفونت داشته دکتر برده ام شربت داده ینی حتی ی قطره هم نمبخوره بخوره هم بالا میاره پشتش

غذا از وقتی افتاده سر جمع ی ظرف هم نخورده الان ۸ ماهشه هر بدم نمیخوره و .....

خستم بخدا خسته

خوابشم ک ساعت ۴ یا ۵ صبح میخوابه ساعت ۹ بیداره باز

ینی دستشویی و حموم و آسایش و غذا و ... همرو ازم گرف

متاهل💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشت زیر پای مادران است و بس دو روز دیگا شیرینیش رو میچشی انشالله و دوسه ماه دیگه سختی داره

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

انقد دری وری گفتم ب خودم گاهی هم ب بچم نابود شدم دیگه

میگذره عزیزم

حق داری الان خسته ای ولی میگذره بچت بزرگ میشه ایشالا عروسیش رو میبینی

همه مادرا سختی ها و خستگی های شمارو دارن 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

خیلی سخته عزیرم تحمل کن حالا خداروشکر بچه ات سالمه این سرما خوردگی موفته خوب میشه بیچاره خواهرمن بچه اوتیسم داره اصلا زندگی نمیکنه ۱۳ساله جایی نمیتونه بره حتی کوچه هم با هزارتا مصیبت چند دقیقه با همسابه ها گعت وگو میکنه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه داری سخته 

پسر منم از صبح بیدار شده هنوز بیداره ، روانیم کرده کاش می‌خوابید 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
خیلی سخته عزیرم تحمل کن حالا خداروشکر بچه ات سالمه این سرما خوردگی موفته خوب میشه بیچاره خواهرمن بچه ...

وایییی الهی عزیزم

واقعا اوتیسم خیلی خیلی خیلی سخته

تورو خدا تا جایی که میتونید کمک خواهرتون کنید 

وایییی الهی عزیزمواقعا اوتیسم خیلی خیلی خیلی سختهتورو خدا تا جایی که میتونید کمک خواهرتون کنید

دوریم از هم ابنقدر بدبختی داریم من خودم که شوهرم اخلاقش جویه اصلا مستقل نیستم بتونم خودم تصمیم بکیرم حتی کار کوچک اتحام بدم چهارتا خواهریم متاسفانه همه مون تو گرفتاریهامون تنهاییم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

حق داری الان خسته ای منم دخترم نه ماهشه یعنی از صبح فقط دنبالشم خونم ترکیده شوهرمم از این طرف غر میزنه چرا خونه تمیز نیست و منی که دلم میخواد برم سر به بیابون بزارم کلی هم با شوهرم دعوا کردم 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹