2777
2789
عنوان

بچه بهم نخندین ولی اخرین راهمه میخام ب شوهرم‌دعا بنویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 37 پست
قلاده اش شل شده محکمش کن خوب میشه

چجوری ؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن ارامبخشه؟؟مگه جاییش درد میکنه یاتب داره؟😵‍💫

خواب آوره یجورایی ، آدمو میخوابونه  فعلا راهی نداریم از همین روشهای سنتی استفاده کنیم تا ببینیم چه میکنیم مورد اورژانسیه ، اسم داروهای خواب آور دیگه ای رو بلد نیستم 

چیکار کنم روانی شده احساس میکنم دعا خورش کردن این وحشی عجیبه یه ماه یه روز خوش نداریم

صبر و بردباری کنید بسپاریش دست خدا کسایی دعا نوشت و یا شوه تون برخورد کنین یا با پنبه و محبت سرش رو ببریند

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

همه چی خوب بود یه هو‌زندگیمون ریخت ب هم خعلی یه هو همه تو‌حسرت ما بودن ولی همه چی ریخت ب هم ... نمگی ...

معذرت خواهی قصد نداشتم ناراحتتون کنم خانم 

درسته بهتون حق میدم شک کنین 

ولی حتما پشت این بهم ریختگی یه دلیل هستش 

این آبو باید هرروز جدیدو تازه درست کرد یامیشه زیاد ؟یا میشه درست کرد یکم ریخت تو لیوان پر از اب و خو ...

۴۰ روز و هروز تازه درست کن بخورین

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

برای کسی که دشمن داشته باشه و بخواد شر یک نفرو از زندگیش کم کنه هم جواب میده؟

بیشتر برا مهرومحبت زن وشوهر و خانواده میگن خوبه چون کل خانواده میخوره..حالا شما بااین نیت هم انجام بدین انشااالله نتیجه میگیرین

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی