2777
2789
عنوان

بچه بهم نخندین ولی اخرین راهمه میخام ب شوهرم‌دعا بنویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 37 پست

شاید چیزی مصرف میکنه! بجای چیز خور کردنش ببرش دکتر یا نهایتا اسپندی چیزی دود کن توی خونه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی میخاد منو‌بچه‌هارو‌بکشه .‌همش داد میزنه خعلی روانی شده خعلی قلاده ام فایده نداره

یهو اینطوری شده؟  عجیبه ببین ریشه مشکل از کجاست 

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

شاید چیزی مصرف میکنه! بجای چیز خور کردنش ببرش دکتر یا نهایتا اسپندی چیزی دود کن توی خونه

دود کردم ن معتاد اینا نیی سیگار قلیونم نمیکشه

سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨

اول اینکه اولین امیدت به خدا باشه بعد شروع کن هرروز بقره پخش کن تو خونه..دوم اب متبرکه درست کن خانوادگی بخورین.یعنی چی؟یعنی سوره یس ۱ مرتبه و سوره مزمل ۳مرتبه بخون فوت کن به اب و قند و غذا اینا بعد بخورین.۴۰ روز

امیدت خدا باشه توکلت بخدا باشه نتیجه میگیری.من گرفتم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

یهو اینطوری شده؟ عجیبه ببین ریشه مشکل از کجاست

اره از یه ماه پیش یه هوو روانی شدع ...احساس میکنم‌کسی چیزب انداخته خونمون از اون‌روز از اسمون بلا میباره هیچ اینم روانی شذه تعادل روانی نداره دیگه

اول اینکه اولین امیدت به خدا باشه بعد شروع کن هرروز بقره پخش کن تو خونه..دوم اب متبرکه درست کن خانوا ...

این آبو باید هرروز جدیدو تازه درست کرد یامیشه زیاد ؟یا میشه درست کرد یکم ریخت تو لیوان پر از اب و خورد؟

خانمبه نظر من جای اینکه به دعا نویس مراجعه کنین بگردین ببین مشکل چیه کی یا چی باعث شده این حال بد رو ...

همه چی خوب بود یه هو‌زندگیمون ریخت ب هم خعلی یه هو همه تو‌حسرت ما بودن ولی همه چی ریخت ب هم ... نمگیم مشکل نداشتیم ولی منطقی حل میکردیم الان حرف ادمیزادم حالش نیس یه ادم نفهمی شده

فعلا تو چایی غذایی آرامش بخش استامینفون چیزی بده بخوره چند روز آروم شه تا ببینیم چکار کنیم یه دعا نو ...

انشاللع