2777
2789

خدا نیاره‌ روزی که مقصر یکی دیگ باشه و طلبکار باشه و تو روی من وایسه 

دیگ کارش تمومه 

ولی اگه مقصر باشم حتی زیاده روی هم کنن عذر خواهی میکنم این شخصیت غیرارادی منه

خیلی سعی کردم همیشه نرمال باشم ولی گاهی واقعا بعضیا پررو بازی درمیارن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم عین شماام اصلاهم خجالت نمیکشم ازمعذرت خاهی وقتی مقصرم ولی خدانکنه ک .........ادمی ک اشتباهشو بپذیره یک انسان کامل و قابل احترامه

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

با دهن خانواده شوهرمنم صاف کن ازبیعقلی هرچی بگم کم گفتم بیشعورها

خدالعنتشون کنه ب قول شوهرم خانواده شوهر نگو بگو مصیبت بگو عقده های بی پایان 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

با دهن خانواده شوهرمنم صاف کن ازبیعقلی هرچی بگم کم گفتم بیشعورها

به اونا هیچی نگفتم اومدم بیرون دیگ نرفتم شوهرمم تحملش تموم شد گفت دیگ نمی‌خوامتون تو زندگیم مشکل ایجاد میکنین 

میگف چطور دامادتون نزدیکه فوشتون بده ولی می‌ترسین دخترتونو نیاره‌ احترام می‌گذارید ولی زن من میاد میشینه هر سه دقیقه یک تیکه بارش میکنید 

الان یکسال و نیمه ندیدمشون چون عادت ندارم با کسی که سر ی سفره غذا خوردم دعوا کنم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

خدالعنتشون کنه ب قول شوهرم خانواده شوهر نگو بگو مصیبت بگو عقده های بی پایان

یه بی احترامی کردن واقعااحساس میکنم شخصیت خودموبردم زیرسوال هرچقدر صبوری کردم چیزی نگفتم بسه

تاپیک آخرم توضیح دادم

واقعا ناراحتم😔

یه بی احترامی کردن واقعااحساس میکنم شخصیت خودموبردم زیرسوال هرچقدر صبوری کردم چیزی نگفتم بسهتاپیک آخ ...

منم خیلی اولا احترام میذاشتم ولی الان کافیه حرف بزنن همه چیشونو اباد میکنم شوهرمم بدتراز من میکنه انقدر ادمای باملاحظه ای دشن تاوقتی جواب ندی دوراز جون فک میکنن باید برینن توسرمون ولی دوبار ک جواب بدی میفهمن دنیا دست کیه

منم خیلی اولا احترام میذاشتم ولی الان کافیه حرف بزنن همه چیشونو اباد میکنم شوهرمم بدتراز من میکنه ان ...

خواهرم اینها بع حدی بیشعورن به حدی بی خداهستن واقعا جدل بااینها خودمو کوچیک میکنه

تصمیم گرفتم سرد برخوردکنم ودیگه نرم شهرستان

بدبختی من اینکه شوهرم نه زبون داره نه عقل داره ببینه بهش بیحرمتی شده دیگه نره

ولی من دیگه نمیرم

کاش شوهرمن زبون داشت میگفتنکبت میترسه ازشون مثل موش

زمان می‌بره تو هر کاری کردن پنهون نکن بهش بگو بخدا من خودم دوتا پسر دسته گل دارم بخاطر پسرام عروسام رو چشمم جا دارن در آینده 

هیچوقت دل عروس رو نمی‌شکونم که از خونم رونده بشن بچه هام

یه بی احترامی کردن واقعااحساس میکنم شخصیت خودموبردم زیرسوال هرچقدر صبوری کردم چیزی نگفتم بسهتاپیک آخ ...

ناراحت نباش عزیزم باید یانمیرفتی یا وقتی رفتی خیلی قشنگ میگفتی داداش جان اول باخانومت هماهنگ کن بعد مهمون دعوت کن و تمام ب شوهرتم کیگفتی دست بردار ازاین بی تعارف بودن این اس زنداداشته

خواهرم اینها بع حدی بیشعورن به حدی بی خداهستن واقعا جدل بااینها خودمو کوچیک میکنهتصمیم گرفتم سرد برخ ...

بمیرم برادلت عزیزدلم خیلی سخته مرد این مدلی باشه افرین خودت نرو دیگ عزیزم بعدم هرچی کمتر ببینی و حرفشونو بشنوی ارامش بیشتری داری اصلا ب خودت سخت نگیر گذشته ها گذشته الان ب ببعد رو دریاب نرو دیگه

زمان می‌بره تو هر کاری کردن پنهون نکن بهش بگو بخدا من خودم دوتا پسر دسته گل دارم بخاطر پسرام عروسام ...

مادرشوهرم زن بدی نبود به رحمت خدارفت

الان دوتاعروس نکبت داره شوهراشون شدن رییس

شوهرمن منوبه زورمیبرع خونه داداشاش که جاری جرات میکنه پیام بده من فردامن میخوام برم خونه مامانم اینها شمازودتربیایین

اینقدربیشعوره

ناراحت نباش عزیزم باید یانمیرفتی یا وقتی رفتی خیلی قشنگ میگفتی داداش جان اول باخانومت هماهنگ کن بعد ...

داداشش آدم به شدت عصبیه

بخدانمیهوام زندگیشون سیاه کنم اگربفهمه روزگار زن وبچش سیاهه دلم برای برادرشوهرم میسوزه

ولی سکوت کردم فعلا حرف جمع کنم این شوهره رو تفهیم کنم بسه دیگه بچه ننه بودنش

باربعداومدم خونشون نرفتم حساب کاردستشون میاد